2777
2789
عنوان

اندام قناصم

286 بازدید | 18 پست

واای اندامممم خیلی زشته حالم از خودم بهم میخوره...نامزدم باسن بززگ دوست دازه ...من ندارم😭😭😭نامزدم یکبار  تو دعوا گفت اندام خاهزت بهتز از تویه....

میخام بمیرم ....چیکار کنم تغییر کنم کمرم باریک شه باسنم بزرگ شه دستامم بزرگشه....بیایین عکس بزارم راجب اندام زشتم نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون باید تو رو همین جوری دوس داشته باشه یعنی چی که درباره اندام خواهرت نظر بده اصلا کی باشه؟ 

اگه خودت راضی نیستی برو باشگاه اعتماد به نفس داشته باش همه زیبان

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

اون تو رو دیده و همونجوری پسندیده و نامزد کردین

اگه دوست نداشت همون خواهرتو میرفت میگرفت بیشعور

چه جوری به خودش اجازه داده درباره اندام خواهرت به تو حرفی بزنه و تو نزدی دهنش؟!😑

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲