2777
2789

من قبل پری ضعف شدید دمای بدنم بالا بود خستگی حساس شدن سینه ها جوری که احساس میکردم سینه هام بزرگ شده ولیبااینکه پری عقب افتاده بود وقتی شدم درد نداشتم ولی گاهی سمت چپ تخمدان درد میکرد دل درد داشتم صبح تاعصرطول میکشید

ببین برو  عکس پروفایلم میاره اسم واطلاعاتم رو بعدش یه جمله نوشته درباره من بزن روش تاپیک اخرم ر ...

انگاری مثبت بود ولی نمیتونی از این واضح تر بزاری همین جا،بگیر دستت عکس بگیرش اینجوری مشخص تره

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه الان که یک ساعت گذشته دیگه نتیجه اش قابل قبول نیس

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

آخرین پریودم ۲۵ آذر بود... روز ۵ و۶ پریودم قرص سیپترون کامپاند خوردم ک پشیمون شدم و دیگه ادامه ش ندادم... روز دهم پریودم سونوگرافی دادم و مشخص شد کPCOD  دارم... همون شب یه رابطه محافظت نشده داشتم

دیشب یهو یه قطره خون چسبناک همراه کمر درد دفع کردم.. الانم کمر درد دارم مثل پریود

و بازم یکی ۲ قطره خون عذر میخوام(روی نواربهداشتیم ریخته) حالا این خون در اثر چی بوده؟؟؟؟

امکان هست با همون رابطه باردار بشم؟؟؟

بعد از قطع این خون امکان تخمک‌گذاریِ دوباره هست؟ میتونم قرص کلومیفن بخورم؟

آخرین پریودم ۲۵ آذر بود... روز ۵ و۶ پریودم قرص سیپترون کامپاند خوردم ک پشیمون شدم و دیگه ادامه ش ندا ...

نه فکر نکنم چون باید ۱۲روز از نزدیکی بگذره البته باید زمان تخمک‌گذاری رابطه باشه

آخرین پریودم ۲۵ آذر بود... روز ۵ و۶ پریودم قرص سیپترون کامپاند خوردم ک پشیمون شدم و دیگه ادامه ش ندا ...

ببخشید در مورد قرص هایی که گفتی هیچ اطلاعی ندارم 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
نه فکر نکنم چون باید ۱۲روز از نزدیکی بگذره البته باید زمان تخمک‌گذاری رابطه باشه

همون روز کیت استفاده کردم و ۲ تا هاله صورتی انداخت... اما الان دوباره پریود شدم بخاطر اون ۲ تا قرص جلوگیری ک خوردم