یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینا همش تلقین عزیزم،همه منتظرا اینجورین من قبل پری همینجور بودم سرگیجه ضعف،ولی تلقین بود تازه چهارده روزم عقب انداختم ولی باردارنبودم،اصلا اینجوری نبودم ولی این ماه عقب انداختم،الانم ضعف دارم،بنظر من بی خیالی رو طی کنین بهش فکر نکنین
زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
عزیزم علایم جدی بارداری تقریبا سه چهار هفته بعد از تاخیر خودش رو نشون میده صبور باش تا روز پریت بی ب ...
نه منظورم علائم قبل از پریه. که میگن درد نوک سینه و کمردرد و پهلو درد. اگه باردار باشم الان باید این علائمو داشته باشم؟؟ یا زوده هنوز؟؟ ۹ روز مونده به پریم
منم مشکوکم بیبی هم زدم بغضی بچه ها گفتن مثبته بعضیا گفتن منفی بچه هم نمیدونم میخام يانه از ناراحتی و دو دلی حتی غذا هم نپختم
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
منم مثل تو چشم انتظارم ۹ روز هم به پری مونده الان باید علائم داشته باشم؟؟
من پری ۵روز عقب افتاده بود ولی شدم خیلی کم اولش قهوه ای بود بعد فرداش قرمز شد فقط هم روزا پری میشدم تاساعت۱۱شبا پاک بودم روزا با شروع میشد روز ۵پری هم لکه قهوه ای اومد بی بی چک زدم منفی بود
برو تو تبادل نظر هام آخرین تبادل نظرم عکس سه تا بیبی گذاشتم بیا نظر بده لطفا
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
ببین برو رو عکس پروفایلم میاره اسم واطلاعاتم رو بعدش یه جمله نوشته درباره من بزن روش تاپیک اخرم رو باز کن