2777
2789

سلام من این ماه پری خیلی کم بود روز ۵هم فقط لکه قهوه ای اومد ولی فقط ضعف. و خستگی دارم جوری که انگار چند نفر منو زدن کسی همچین علایمی داره

اگر مشکوک هستی خب بی بی چک استفاده کن بودن کسایی ک تو بارداری پریود هم شدن چند ماه اول رو.هرچند خیلی نادره

شایدم کم خون شدی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو چشم انتظارم ۹ روز هم به پری مونده الان باید علائم داشته باشم؟؟

عزیزم علایم جدی بارداری تقریبا سه چهار هفته بعد از تاخیر خودش رو نشون میده صبور باش تا روز پریت بی بی بزن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

اینا همش تلقین عزیزم،همه منتظرا اینجورین من قبل پری همینجور بودم سرگیجه ضعف،ولی تلقین بود تازه چهارده روزم عقب انداختم ولی باردارنبودم،اصلا اینجوری نبودم ولی این ماه عقب انداختم،الانم ضعف دارم،بنظر من بی خیالی رو طی کنین بهش فکر نکنین

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
عزیزم علایم جدی بارداری تقریبا سه چهار هفته بعد از تاخیر خودش رو نشون میده صبور باش تا روز پریت بی ب ...

نه منظورم علائم قبل از پریه. که میگن درد نوک سینه و کمردرد و پهلو درد. اگه باردار باشم الان باید این علائمو داشته باشم؟؟ یا زوده هنوز؟؟ ۹ روز مونده به پریم

منم مشکوکم بیبی هم زدم بغضی بچه ها گفتن مثبته بعضیا گفتن منفی بچه هم نمیدونم میخام يانه از ناراحتی و دو دلی حتی غذا هم نپختم

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

ن عزیزم علائم بعد از چهل روز خودشو نشون میده برا بعضیا هم بیشتر طول میکشه،توفکرش نرو،اصلا بهش فکر نکن گلم خوب نی،همینم باعث میشه تاخیر داشته باشه پری

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
نه منظورم علائم قبل از پریه. که میگن درد نوک سینه و کمردرد و پهلو درد. اگه باردار باشم الان باید این ...

من باردار بودم ولی انگار داشتم پریود میشدم کلا این دوتا علایم مشترک زیاد دارن .ادم کلافه میشه درک میکنم خودمم همش حواسم ب این علایم بود

منم مشکوکم بیبی هم زدم بغضی بچه ها گفتن مثبته بعضیا گفتن منفی بچه هم نمیدونم میخام يانه از ناراحتی و ...

عکسش بفرس تا من ببینم ممنون

من پری ۵روز عقب افتاده بود ولی شدم خیلی کم اولش قهوه ای بود بعد فرداش قرمز شد فقط هم روزا پری میشدم تاساعت۱۱شبا پاک بودم روزا با شروع میشد روز ۵پری هم لکه قهوه ای اومد بی بی چک زدم منفی بود

عکسش بفرس تا من ببینم ممنون

برو تو تبادل نظر هام آخرین تبادل نظرم عکس سه تا بیبی گذاشتم بیا  نظر بده لطفا 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
من پری ۵روز عقب افتاده بود ولی شدم خیلی کم اولش قهوه ای بود بعد فرداش قرمز شد فقط هم روزا پری میشدم ...

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه خودتو سرگرم کن،منم ی سقط داشتم،دیگه تا الان بی نتیجه موندم،انشالله هر چی خیرت پیش بیاد برات

برو تو تبادل نظر هام آخرین تبادل نظرم عکس سه تا بیبی گذاشتم بیا  نظر بده لطفا

نمیدونم چجوری پیدات کنم

نمیدونم چجوری پیدات کنم

ببین برو رو عکس پروفایلم میاره اسم واطلاعاتم رو بعدش یه جمله نوشته درباره من بزن روش تاپیک اخرم رو باز کن