بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک سال که دائم میرفتم سرکلاسشون همه فک میکردن منم همکلاسشونم بهم در خواست فالو میدادن تا دیدم درخواست داد بهم منم قبول کردم کلا فقط استوری هام میدید و چیزی نمیگفت تا اینک پام شکست استوری کردم جواب داد که کمکی از دستم برمیاد بگین انجام بدم این حرفا منم گفتم حوصلم سرمیره تو خونه گفت بیام دنبالت منم گفتم بیا🤣رفتیم بیرون ی دوری زدیم فقط در حد دوتا دوست نه اینک خوشش بیاد ازم انگار دلش سوخته بود ب خاطر نام خلاصه بعد اون گاهی فقط پیام میداد حالمو میپرسید نه بیشتر تا اینک پروف غمگین گذاشتم شبش تا صبح حرف زدیم ولی بازم حرفی از عشق این حرفا نزد تا تولد دوستم شد کافه گرفت همه همکلاسی هاشم دعوت کرد اونجا کلا با دختر حرف میزد حالم بد شده بود با اینکه چیزی هم بینمون نبود ولی زود کادومو دادم اومدم بیرون ب حالت قهر و دنبالم نیومد😐 بعد اون دوستم امتحان داشت باهاش رفتم منتظر بودم امتحانش بده ک یکی از پسرای کلاسشون اومد جلو سلام علیک سر حرف باز کرد من دیدم اون از دور داره نگاه میکنه با اخم خلاصه شب پیام داد ک دیگ پاتو نزار تو کلاس ما میخوای مخ فلانی بزنی منم گفتم ب تو ربطی ندارد گف داره یعنی احساس منو ب خودت نفهمیدی من دوست دارم از همون اولش دوست داشتم🤣۴سال دوست بودیم ۲سال ازدواج کردم
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار