2777
2789

سیم کارتش سوخته فردا میخواد بره بگیره میگم اونجا بهش نگن با سیم کارتش تو نی نی سایت عضو بودم 

بدبخ میشم کلی هم پست دارم شخصی

بعید میدونم بگن... 

ولی اگه بعد ها خودش بخواد بیاد عضو بشه گندش میزنه بالا

اقوام درجه یکه؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا دیگه نمیگن نی نی سایت عضو هستی که. در ضمن پسورد دست شماست اون که نمیدونه.

من ده تا کاربری داشتم همه با شماره اطرافیان بوده

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

یعنی چی؟

یعنی با خطی که نی نی سایت عضو نشدیم یکی دیگه میتونه ثبتنام کنه بدون این که ما متوجه بشیم؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

دیگه سیم کارت گرفتنی نمیگن کجا عضوی چه برنامه هایی داری یا هرچیز دیگه .فقط سیم کارت جدید میدن دستت

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند