2777
2789

بیاین بگین براش راه حل پیدا کنیم...

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدم هوش مصنوعی الان

به نظر می‌رسه حسابی خسته شدی و این فشارها باعث شده حس کنی برای خودت زمانی نمی‌مونه. واقعاً این همه مسئولیت روی دوش یه نفر سنگینه. مهمه که به خودت هم توجه کنی، چون وقتی خودت شاد و پرانرژی باشی، می‌تونی بهتر از پس بقیه کارها بر بیای.

چند تا پیشنهاد:

1. زمانی رو برای خودت مشخص کن: حتی اگه روزی نیم ساعت باشه، اون زمان رو برای کاری که دوست داری بذار، مثل خوندن کتاب، پیاده‌روی، یا حتی یه ماسک صورت ساده.

2. تقسیم کار: از همسرت بخواه توی بعضی کارها کمک کنه یا حتی کارهای بچه‌ها رو هم می‌تونی به شکلی بازی‌گونه به خودشون بسپری.

3. از کمک گرفتن نترس: اگه کسی توی اطرافت هست که می‌تونه حتی یه ذره کمک کنه، ازش بخواه.

4. برای خودت هدف‌های کوچک و دلخواه بچین: مثلاً چیزی که مدت‌ها دلت می‌خواسته یاد بگیری یا تجربه کنی.

تو لایق آرامش و خوشحالی هستی. یه تغییر کوچیک می‌تونه حس بهتری بهت بده.

هیچ کاری رو برا دل خودم انجام نمیدم مدام کار خونه آشپزی بچه داری درسو مشق کلاس اولی شوهر داری اووووو ...

درکت میکنم... 

سعی کن یه تایمیم اختصاص بدی یه خودت ، یه موقع هایی ناهار و بذار پای همسرت که از بیرون بخره یا یه موقع هایی مشقای پسرتو با کمک همسرت بهش بگو یه ذره نفس بکش

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

شوهرم مریض روانیه .دست بزن داره کارنمیکنه .میره خونه مادرش بیست روز یه بار میاد یه دعوا و کتک کاری ر ...

خیلی متأسفم که توی همچین شرایط سخت و پر از فشار روانی هستی. این چیزی که تجربه می‌کنی واقعاً طاقت‌فرسا و دردناکه، و هیچ‌کس نباید توی چنین موقعیتی قرار بگیره. تو لایق آرامش، امنیت و احترامی. چند نکته هست که می‌خوام بهت بگم:

1. اولویتت امنیت تو و بچه‌ت باشه:

اگر شوهر دست بزن داره، مهمه که یه راهی برای حفاظت از خودت و فرزندت پیدا کنی. اگر امکانش هست، به خانواده یا دوستی که بهش اعتماد داری پناه ببر. حتی اگر حس می‌کنی کسی رو نداری، مراکز حمایت از زنان خشونت‌دیده می‌تونن بهت کمک کنن.

2. حمایت قانونی:

با مشاوره یک وکیل یا مرکز حقوقی مشورت کن. ممکنه بتونی درخواست حمایت قانونی یا حتی شکایت از شوهرت به دلیل خشونت و ترک مسئولیت رو ثبت کنی. قوانین برای حفاظت از زنانی که در این شرایط هستن، وجود داره.

3. حمایت روانی و اجتماعی:

صحبت کردن با یک مشاور می‌تونه بهت کمک کنه بهتر از پس این شرایط بربیای و راه‌های منطقی برای تصمیم‌گیری پیدا کنی. خیلی وقت‌ها، در چنین شرایطی احساس می‌کنیم که تنها هستیم، ولی مراکز و گروه‌های حمایتی هستن که می‌تونن همراهت باشن.

4. به فکر آینده‌ت باش:

به این فکر کن که می‌خوای چه آینده‌ای برای خودت و بچه‌ت بسازی. آیا این شرایط می‌تونه محیط سالمی برای رشد فرزندت باشه؟ اگر جوابت "نه" هست، شاید وقتش باشه تصمیمی جدی برای تغییر این وضعیت بگیری.

تو یه زن قوی هستی که داری با شرایط سختی مبارزه می‌کنی، اما به یاد داشته باش که هیچ‌وقت نباید در این مسیر خودت رو فراموش کنی. اگه بخوای، می‌تونیم با هم قدم به قدم جلو بریم و راه‌های ممکن رو بررسی کنیم.

به نظر می‌رسه حسابی خسته شدی و این فشارها باعث شده حس کنی برای خودت زمانی نمی‌مونه. واقعاً این همه م ...

ممنونم 🥰

کاش بشه عملی کرد توصیه هاشو 

اما گاهی خستگی آدم بیشتر از این که جسمی باشه ذهنیه😮‍💨😥

شوهرم مریض روانیه .دست بزن داره کارنمیکنه .میره خونه مادرش بیست روز یه بار میاد یه دعوا و کتک کاری ر ...

چرا؟ تا به حال به این فکر کردی که خودت چه اخلاقی داری که باعث شده اون تورو بزنه؟ شاید موقع دعوا تو جوابشو میدی هان؟ تو اون تایم ادم باید سکوت کنه

از خیانتشاز اخلاقشاز خانواده ی مزخرفش که ۱۴ ساله زجرم دادنداز همه چیزش

خیانت هیچ توجیهی نداره 

چرا؟ تا به حال به این فکر کردی که خودت چه اخلاقی داری که باعث شده اون تورو بزنه؟ شاید موقع دعوا تو ج ...

مشکل اینه خانواده ای ندارم ازم حمایت کنن جای ندارم برم 

اصلا جراتشو ندارم جوابشو بدم