2777
2789

تاپیکام قبلم مفصل توضیح دادم . خلاصه بگم که همسرم تو هوش مصنوعی راجب دوست دختر نوشته بود که با دوست دخترم دعوام شد و اینا…. چندروز قبل فهمیدم حالم به شدت بددددد نمیتونستم تحمل کنم. از طرفی هم هیچ مورد مشکوکی تا به حال ازش ندیدم . همیشه سر به راه بوده. قلبم داشت از سینه در می اومد تو این چندروز. اول تصمیم کرفتم که نگم و صبر کنم شاید بازم چیزی بنویسه . ولی دیگه نتونستم تحمل کنم نفسم بالا نمیومد. اخر بهش گفتم خیلیییییییییییی عصبانی شد میخواست گوشی رو بشکنه. گفت به همه سوراخ کار داری. اینارو یه وقتا دوستام مینویسن. بعد احساس کردم خجالت کشید که همه چیزو خوندم چون راجب خودش و احساساتشو اینا نوشته بود هیچوقت دوست نداشت اینارو من بدونم. بعد از خونه رفت… نمیدونم چرا بهش گفتم آروم‌تر شدم. با اینکه چیزی دستگیرم نشد واقعا. بچه ها نظر شما چیه؟؟ چطوری رفتار کنم

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش بیشتر صبر میکردی

بخدا نتونستم داشتم خودمو آزار میدادم. بازم اگر مینوشت باز میگفت برای دوستمه.نمیتونستم واقعا ثابت کنم. الانم هنوز نمیدونم اصل ماجرا چیه؟ هیچ چیزی هم تاحالا ندیدم ازش مشکوک باشه

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃