2777
2789

یه آقایی(حیف اسم اقا) به من پیشنهاد داد و منم با اینکه فهمیدم از همه لحاظ ازم پایین تره ولی بخاطر اصرار ها قبول کردم که آشنا بشیم و اگه تفاهم بود وارد رابطه بشیم .

اینکه از لحاظ مالی پایین تر باشه مهم نیست من خودم کاملا آگاه بودم که درباره خودش داره دروغ میگه و وضعیت خوبی نداره اما چون پول برام مهم نبود و به پولش نیاز نداشتم به روش نیاوردم .

ولی از لحاظ فرهنگی هم خیلی فرق بود. رفتاراش خیلی آزار دهنده و بچگانه بود .من دیگه نتونستم تحمل کنم و خیلی محترمانه و دوستانه بهش گفتم که دنیامون با هم متفاوته و نمیتونم باهاش وارد رابطه بشم. 

حالا این آدم اول از همه جوری رفتار کرد که انگار کسی که تو رابطه بی فرهنگ بوده و ...من بودم و تمام کارای من رو حقیر شمرد.

و امروز تمام رفیقاش رو فرستاده تو پی ویم که تهدید کنن که فلان بلا رو سرت میاریم و فحاشی کنن و....

من که جواب همشونو دادم و بلاک کردم . هیچکاری هم نمیتونن باهام بکنن . 

اما گفتم تجربه امو بگم که هیچوقت برای هیچکسی دلسوزی نکنید و الکی با کسی که فرهنگش پایین تره وارد رابطه نشید یا حتی آشنا هم نشید .😑

متاسفم برای اینجور آدما امیدوارم برای هیچکسی پیش نیاد❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بازم خوب در رفتی مورد داشتیم اینقد خودشو برده بالا و طرف مقابلو کشیده پایین که دختره دیگه یادش رفته کی بالاتر بود کی پایین تر در کل دخترا باید با بالاتر از خودشون بپلکن یا هم تراز خودشون غیر این باشه رابطه کرم میزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم با ی هوله پایین تر از خودم وارد رابطه شدن از سر دلسوزی. همون میخواست مارو ....

درکت میکنم 

واقعا سخته 

اینجور آدما انقدر اعتماد به نفس دارن که کم کم طرف مقابلشون رو میکشن پایین و بدبخت میکنن و یجوری رفتار میکنن انگار خودشون خیلی مهمن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

درکت میکنم واقعا سخته اینجور آدما انقدر اعتماد به نفس دارن که کم کم طرف مقابلشون رو میکشن پایین و بد ...

اره خودشیفته ن من هنوز خوب نشدم حس میکنم مشکل از من بود میگفت بیا برو دکتر روانشناس

بازم خوب در رفتی مورد داشتیم اینقد خودشو برده بالا و طرف مقابلو کشیده پایین که دختره دیگه یادش رفته ...

دقیقااااا😕👌👌👌👌👌❤️

منم از همین اتفاق ترسیدم و سریع به هم زدم که این اتفاق نیفته . فکر می‌کردم وقتی محترمانه بهم بزنم اونم محترمانه بپذیره اما کاری کرد که فهمیدم از اینجور افراد نمیشه انتظار فهم و شعور و احترام داشت

دقیقا دوستم با کسی ازدواج کرد که از نظر فرهنگی و خانوادگی پایینتر بودنبعد از عکس دوستم میکوبید ،هزار ...

افرین به دوستتون که داره جدا میشه🥲👏

چون خیلیا هستن که گول میخورن و تو ذهنشون حرفای پسره رو بار میکنن و به مرور بعد از ازدواج فکر میکنن واقعا پسره ازشون بالاتره بخاطر همین جرعت طلاق ندارن اما دوستتون واقعیت رو فهمیده .

واقعا شرایط بدیه امیدوارم برای کسی اتفاق نیفته👌🥲❤️

اره خودشیفته ن من هنوز خوب نشدم حس میکنم مشکل از من بود میگفت بیا برو دکتر روانشناس

وای خدا لعنت کنه اونایی رو که گند میزنن تو روح و روان طرف مقابلشون .

امیدوارم حالت خوب بشه عزیزم و کسی که واقعا لیاقتت رو داره سر راهت قرار بگیر😘❤️

خداروشکر کن 💗

واقعا روزی هزار بار باید شکر کنم که زودتر نجات پیدا کردم🥲❤️