2777
2789
عنوان

تا الان جایی کار نکردم چی کار کنم

146 بازدید | 19 پست

سلام من تا الان جایی کار نکردم ۲۵ سالمه لیسانس حقوق  گرفتم یک روز اموزشی رفتم اصلا نمیتونم تحمل کنم این رشته رو 

دلم نمیخواد برای کسی کار کنم دوست دارم کار برای خودم باشه صاحب کار خودم باشم دنبال یه شغلیم ک درامدش خوب باشه نمیدونم چی کار کنم  جایی برای کسی نمیتونم کار کنم 

سنم کم تر بود میخواستم برم ارایشگری خوانواده نزاشت گفتن درست خوبه بخون ارایشگری هر وقت بخوای هست الان ک درسم تموم شده میبینم اصلا خوشم نمیاد از این رشته و شغلا ارایشگری خیلی علاقه دارم ولی دیگه اعصابم نمیکشه چی کنم ب نظرتون چ شغلی خوبه الان درحال حاضر

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین 

همین حالا مدرک و سواد رو بذار در کوزه آبشو بده همسایه 

فردا برو تو یه سالن کار 

اینقدر دوست خوب پیدا کنی

فقط اینو بگم دنبال علاقه آت برو 

من سی سالمه هممممممه شغلا رو امتحان کردم 

اینقدر که من شغل امتحان کردم و عوض بدل کردم

کوزت نکرده

برو دنبال علاقه ت

چرا تازگی فهمیدم چون زبون خیلی چرب و نرمی دارم میتونم توی املاکی پیشرفت کنم😂

منم تو فکرش بودم شوهرم میگه برو خیلی حمایت میکنه فقط یکم ترس  دارم چون تا الان کار نکردم یکمم استرسی ام باید یکم رو خودم کار کنم  بعد من امروز تو فکر یه کاریم مثلا میگم مغازه بزنم فرداش پشیمون میشم میگم ماشین بگیرم برم اموزشگاه رانندگی بعد فرداش میگم کیک پزی یکمم سردر گم شدم یکماهه بعد دوس دارم مستقل باشم درامد خوب داشته باشم 

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
منم تو فکرش بودم شوهرم میگه برو خیلی حمایت میکنه فقط یکم ترس دارم چون تا الان کار نکردم یکمم استرسی ...

املاک فقط حرف نیست 

استرس خیلی داره 

بعد ممکنه تا ۴ ماه یا بیشتر یه هزار تومنی در نیاری اون موقع روحیه ات نابود میشه

همون ناخن کاری یا لیزر یا ایکه ماساژوری 

این خیلی الان مد شده و پول خوبی میدن بابتش