2777
2789

بچه اپل همینه آدم بی تجربه و استرسیه. به خودت و بچه و همسرت برس خونه بالاخره تمیز میشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان زمان کیف و حالته

من یدونه دوساله دارم 

پامو از در میذاریم بیرون سرما میخوره

خسته شدم 

یه روتین تکراری و مزخرف

وسواسم هستم همش درحال تمیز کاری خونه تف ب این زندگی 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میشه برنامه یه روتونو کامل بگین

مثلا صبح زودتر پامیشم سریع غذای بچمو میذارم این وسط اشپزخونه تمیز میکنه چای میذارم بچه ها ک بیدار شدن صبحونه بزرگه رو میدم میرم دور کوچیکه پوشک عوض میکنم غذا میدمش..دوباره میام اشمزخونه تمیز میکنم نهارو میذارم این وسط جارو میزنم ..اگه کوچولو خوابش بیاد میخوابونم نهار بزرگه رو میدم امادش کنم چون میره پیش دبستانی و تایم ظهر ثابته میفرستمش مدرسه..شوهرم میاد نهار اونم میدم ب کوجولو هم غذا میدم دوباره اشپزخونه جم ظرف میشورم تمیز کاری کوچولو هم اسباب بازی میندازم جلوش بازی میکنه..اگه لباسی چیزی باشه میشورم مثلا ی جایی ببینم نامرتبه سریع مرتب میکنم نمیذارم کاری بمونه بعد دخترم میاد از پیش ی خوراکی میدمش میره بازی بعد میرم دور شام این وسط باز اشپزخونه تمیز کنه یا کوچولو خوابش بیاد میخوابونم تا شب ..سعی میکنم قبل از خواب اشپزخونه مرتب باشه و همیینطور اتاق خوابا

اگه بچت سیره مشکلی نداره دردی ندارن ...جاش خشکه ...راهش کن کاراتو کن بزار به حال خودش باشه و الا وابسته می شه ها...

رها کردن یعنی یه جای امن واسش درست کنی وسط حال ...تو راحت کاراتو بکن هی بش نچسب...حرفم باش بزن طی کار کردنت

مثلا صبح زودتر پامیشم سریع غذای بچمو میذارم این وسط اشپزخونه تمیز میکنه چای میذارم بچه ها ک بیدار شد ...

خدایی من با خوندنشم خسته شدم

خسته نباشی🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚