الان تخم مرغ های به دمای محیط رسیده اینقدر با شکر زدم تا یه پف عالی کرد بعدش روغن نباتی باز کرده بودم ریختم داخل همه پفش خوابید مثل آب شد مواد 😭بخدا اینقدر مواد حروم کردم همیشه کیک هام خمیر نونوایی میشه میندازیم دور
اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤
ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
هروقت میخوای کیک درست کنی ولی دستور یادت نیست یا حال و حوصله نداری و خانواده ازت میخوان برو پودر کیک اماده بخر
خیلییی خوبههه اصن ادمو نجات میده😂
بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم
خب چرا روغن جامد میریزی از اولش رو بگو چکار میکنی تا راهنماییت کنم
چون روغن مایع نداشتیم همون جامد باز کردم مثل مایع بشه ، تخم مرغ هارو با همزن میزنم بعد شکر و وانیل هم بهش اضافه میکنم و روغن بعدش آرد و بیکینگ پودر الک شده قاتی میکنم میریزم تو قالب میزارم توستر دما ۱۷۰,۸۰