الان تخم مرغ های به دمای محیط رسیده اینقدر با شکر زدم تا یه پف عالی کرد بعدش روغن نباتی باز کرده بودم ریختم داخل همه پفش خوابید مثل آب شد مواد 😭بخدا اینقدر مواد حروم کردم همیشه کیک هام خمیر نونوایی میشه میندازیم دور
اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هروقت میخوای کیک درست کنی ولی دستور یادت نیست یا حال و حوصله نداری و خانواده ازت میخوان برو پودر کیک اماده بخر
خیلییی خوبههه اصن ادمو نجات میده😂
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤
خب چرا روغن جامد میریزی از اولش رو بگو چکار میکنی تا راهنماییت کنم
چون روغن مایع نداشتیم همون جامد باز کردم مثل مایع بشه ، تخم مرغ هارو با همزن میزنم بعد شکر و وانیل هم بهش اضافه میکنم و روغن بعدش آرد و بیکینگ پودر الک شده قاتی میکنم میریزم تو قالب میزارم توستر دما ۱۷۰,۸۰