2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون. اگر یادتون موند برای نی نی سایتی ها هم دعا کنین

ایشالا دعاکن بریم عید ۴۰۲ رفتیم اخرین بار نذر دارم  ۲۱تسبیح بدم و سال تحویل شکلات ب زائرا

حتما یادم میمونه به خصوص شمارو

البته امسال شب قدر فکرکنم نورافشانی واینا فکرکنم نداره حرم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

اره دیگه اما متاسفانه ما همیشه توی عید مهمونمون زیاده مثلا زنداییم برای مامانم عیدی میاره عموم میاد

شما مجردی؟من متاهلم واسه خودم مهمون میاد صفر تا صد کار با خودمه ولی خسته نمیشم انصافا 

وای کلی خرید دارم 

لباس های مانتو شلوار عید پارسالم هم نو نو تو کمدم رخت آویز شده هست کرمی گرفته بودم نمی‌دونم امسال چه رنگی بگیرم چه طرحی ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وای کلی خرید دارم لباس های مانتو شلوار عید پارسالم هم نو نو تو کمدم رخت آویز شده هست کرمی گرفته بودم ...

اگه داری و نو مونده بنظرم همونو استفاده کن  و به جای مانتو وشلوار چیز ها ضروری مثل کفش و..بخر

حساب کاربری 

اگه داری و نو مونده بنظرم همونو استفاده کن و به جای مانتو وشلوار چیز ها ضروری مثل کفش و..بخر

آره نو مونده حتی کلی شلوار نو خریدم دارم که مارک بهشون هست ولی خب اونارو پارسال تنم دیدن دیگه دوس ندارم امسال هم اونارو بپوشم باید دوباره بخرم ☺️

برای پسرمم باید بخرم 

همسرم لباس داره براش ماه پیش بعنوان هدیه خریدم 🙂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مبارکه شورتکو خونه میپوشی برا شوهر یا جلو خانواده ؟!!

مجردم

برای تو خیابون،ایران نیستم 

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱