الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لباس های مانتو شلوار عید پارسالم هم نو نو تو کمدم رخت آویز شده هست کرمی گرفته بودم نمیدونم امسال چه رنگی بگیرم چه طرحی ...
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اگه داری و نو مونده بنظرم همونو استفاده کن و به جای مانتو وشلوار چیز ها ضروری مثل کفش و..بخر
آره نو مونده حتی کلی شلوار نو خریدم دارم که مارک بهشون هست ولی خب اونارو پارسال تنم دیدن دیگه دوس ندارم امسال هم اونارو بپوشم باید دوباره بخرم ☺️
برای پسرمم باید بخرم
همسرم لباس داره براش ماه پیش بعنوان هدیه خریدم 🙂
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫