2777
2789
سعی کن با خانواده مادری ات خوش باشی دنیا دوروزه

اخه میدونین اونا کمترن یا همیشه زنداییمم همیشه باخانواده خودشون خوش میگذرونه.‌ انگار که خوشی هاش واسه اونطرفه بدبختیاشو میاد پیش ماةیف میکنه.. یاخالم همش ازم ایراد میگیره کلا کنسلن خانواده مادری =))

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اول برای دخترم خرید کامل میکنم همه چی میخواد لباس بیرونی ، لباس خونگی کفش کیف  پیراهن اگر پول موند برای خودم شلوار لی میخرم با شال و لباس خونگی اگر بازم پول بود مانتو میگیرم نبود که مانتو چندتا دارم همونارو می‌پوشم 

اخه میدونین اونا کمترن یا همیشه زنداییمم همیشه باخانواده خودشون خوش میگذرونه.‌ انگار که خوشی هاش واس ...

خلاصه انشالله همیشه بهترین ها برات رقم بخوره و به نحو دلخواهت زندگی کنی

حساب کاربری 

وای خرید خونه😑 فکرشو کن 2 میلیون بدی آجیل و شکلات از اخر یکی دیگه بیاد بخوردش

چه اشکالی داره عید سالی یکباره ماهم میرم جایی میخوریم دیگه،من عاشق مهمونم لذت میبرم مهمونم تو خونم خوب میخوره

ازعید خوشم نمیاد انگار خاله بازیه 😐

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

من که اول برای دخترم خرید کامل میکنم همه چی میخواد لباس بیرونی ، لباس خونگی کفش کیف پیراهن اگر پول ...

وای من اصلا کفش یادم نبود اونو چه گِلی بگیرم پول هم پس اندلز کردم خیلی کمه اگه فقط بتونم لباس بیرونی بگیرم

حساب کاربری 

من به عید کاری ندارم. هر وقت چیزی نیاز دارم میخرم. شاید یه تی شرت بخرم. همین. البته کلا اهل خرید نیس ...

اره کارت درسته ادم باید هروقت نیاز داشت بخره هی نگه عید میخرم

حساب کاربری 

وای من اصلا کفش یادم نبود اونو چه گِلی بگیرم پول هم پس اندلز کردم خیلی کمه اگه فقط بتونم لباس بیرونی ...

اگر کفشت ترو تمیزه به نظرم لباس بیرونی واجب تره ، خودم شیش جفت کفش دارم که یکی رو اصلا نپوشیدم اونو میذارم برای عید بقیه کفشام هم تر وتمیزن نیاز ندارم بخرم ، لباس خونگی خیلی واجبه که سعی میکنم با پول عیدی هام بخرم 

من جفتشو دوست دارم ولی خوب قطعا مهمونی رفتن بیشتر حال میده😂

اره دیگه اما متاسفانه ما همیشه توی عید مهمونمون زیاده مثلا زنداییم برای  مامانم عیدی میاره عموم میاد

حساب کاربری