2777
2789
عنوان

بابام نقاشی کشیده بود میخوام ببرم مدرسه🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 52 پست
بگو بابام کشیدهبه اسم خودت نزن

همه میدونن نقاشیم خوبه

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

همونایی که دوست داری ببینن خوششون بیاد شاید تقاضا کنن

کسی نمیگه..مطمئنم دراین مورد ولی اون دختره روچیکارکتم من نمیتونم بهش بگم نمیخوام بکشم نقاشیت روچون ناراحت میشه بعد ناراحت بشه دیگ توجهی نمیکنه

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه بگو اینو بابام کشیده نگی وقت نداشتم دادم بابامفقط بگو بابام برات کشیده اون طراحی چهره بلده

خب چرا ندم به بابام بعد بگم که خودم کشیدم باورش میشه که بعد اگه بگم مثلا بابام کشیده که دیگه کسی توجهی نمیکنه

خب چرا ندم به بابام بعد بگم که خودم کشیدم باورش میشه که بعد اگه بگم مثلا بابام کشیده که دیگه کسی توج ...

اعتماد بع نفس خودتون مورد لطمه قرار می گیره

چرا می خواهید توجه بشه بهتون؟

اعتماد بع نفس خودتون مورد لطمه قرار می گیرهچرا می خواهید توجه بشه بهتون؟

همینجوری آخه تنهام حس بدی دارم دوست دارم مثلا دوستاشون منو توجمعشون صدا بزنن من حسرت دوستی اونارو میخورم

اهان. میگم اخه ب یکی گفتم عکستو بفرست بکشم فرستاده بعد بابام میگه باید پرینت بگیری، بعد بابام گفت که ...

ازش عذرخواهی کن بگو درسام سنگین شده وقت ندارم

بعد از اینم مهارت پدرت رو برای خودت در نظر نگیر

اگر نقاشی رو دوست داری شروع کن یاد بگیر ولی این کارت باعث میشه دردسر برای خودت و پدرت بچینی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

همینجوری آخه تنهام حس بدی دارم دوست دارم مثلا دوستاشون منو توجمعشون صدا بزنن من حسرت دوستی اونارو می ...

عزیزدلم با این کاری که میخوای بکنی، نهایتا توجه هم بکنن یرای استفاده است که نقاشیشونو بکشی

ادما باید خودت رو بخوان

تلاش کن با بچه ها صحبت کنی؛ مهربون باشی؛ روی درست کار کن؛ اگرم دیدی باز باهات خوب نیستن، از کلاسای دیگه دوست پیدا کن یا با خودت کتاب ببر زنگ تفریحا بخون

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

ازش عذرخواهی کن بگو درسام سنگین شده وقت ندارمبعد از اینم مهارت پدرت رو برای خودت در نظر نگیراگر نقاش ...

نه اینجوریم نمیتونم بگم آخه .. نه نمیتونم

ایرادی نداره پدرم الان کاری نداره که بهش بگم میکشه

خودم نمیخام یادبگیرم بابام گفت دیگه نقاشیات تکرارین ازپسش برنمیای نمیخام ادامه بدم 

عزیزدلم با این کاری که میخوای بکنی، نهایتا توجه هم بکنن یرای استفاده است که نقاشیشونو بکشیادما باید ...

اگربااینکارا رابطم خوب بود تاپیک نمیزدم

خیلی احساس بدیه دارم میترکم.. انقدر فکرمیکنما همش اصلا گریه ام میگیره میرم تو اتقچاق به کسیم نمیگم گریه کردم 

عزیزدلم با این کاری که میخوای بکنی، نهایتا توجه هم بکنن یرای استفاده است که نقاشیشونو بکشیادما باید ...

خیلی ناراحتم همیشه حسرت دوستی اونارو میخورم همیشه..

اگربااینکارا رابطم خوب بود تاپیک نمیزدمخیلی احساس بدیه دارم میترکم.. انقدر فکرمیکنما همش اصلا گریه ا ...

درکت میکنم منم دهم که بودم همین وضعیتو داشتم توی کلاس

ولی باور کن حتی اگر توجهشونو جلب کنی، اون نگاهی که به سمتت میاد تحسینه اما دوست داشتن نیست

با این کار دوست داشتنشون جلب نمیشه

تحسینت میکنن و باز میرن و تنها میمونی...

صرفا باید تلاش کنی ارتباط بگیری؛ با ادما از مکالمه های ریز شروع کن؛ بعد دقت کن چی دوست دارن حرفو راجع به اون پیش بکش و ادامه بده و کم کم دوستی بساز؛ دوستی خیلی بهتر از تحسین چهارتا همکلاسیه که بعدش دوباره تنهات میذارن

درکت میکنم منم دهم که بودم همین وضعیتو داشتم توی کلاسولی باور کن حتی اگر توجهشونو جلب کنی، اون نگاهی ...

اصلا دارم میترکم نمیتونم حرف بزنم انقدر عصبی‌ام که سرخواهرمم همیشه دارم داد میزنم زود اعصابم خورد میشه اصلا دوران هورمون و pmsهم نیستشا.. نمیدونم توحالت عادیم همینطوریم

درکت میکنم منم دهم که بودم همین وضعیتو داشتم توی کلاسولی باور کن حتی اگر توجهشونو جلب کنی، اون نگاهی ...

من دهم نیستم دیگه ۱۷ سالمه

@آیلین3456‍ 

@الینا5  

@tyuuui