2777
2789

اینکه من امسال داشتم خیلی میخوندم که تجربی بیارم  فک میکردم ریاضی هفتم هشتم  ۱۴و۱۳ شدم رفتم دیدم از سایت مای مدیو که نه ۱۰ و ۷.۲۵ شدم ...

ولی علومو خوب داده بودم...

خب امسال برای خرداد ۲۰ بگیرم همه درسارو تجربی نمیارم نه؟ حتی اگه برم اموزش پرورش یا با معاون اجرایی صحبت کنم؟

اگه تجربی  نیاوردم ولی معدل سال نهمم ۲۰ باشه میتونم برم مدرسه غیر انتفاعی نه؟  ثبت نامم میکنن؟

شهریه مدرسه غیر انتفاعی البرز چقدره؟  من تابستون میخواستم برم سرکار ارتودنسی کنم خانوادم پول ندارن واسه مدرسه غیر انتفاعی  

میرم سر کار  تابستون .

پول مدرسه غیر انتفاعی رو در میارم

بیشتر از ۳۵ که نمیشه؟ سالیانس یا ماهیانه؟ همون موقعه ثبت نام هزینه رو میگیرن؟ چون موقع ثبت نام  پول ندارم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر پایه درسیت خوب نباشه کم‌میاری تو تجربیغ ا مینویسه اسمت رو شهریه بستگی ب شهرت داره

غ ا چیه؟

حالا اگه امسال پایمو قوی کنم همه درسارو ۲۰ بشم که حتما میشم....

فقط مدرسه غیر انتفاعی قبولم میکنه؟

غ ا چیه؟حالا اگه امسال پایمو قوی کنم همه درسارو ۲۰ بشم که حتما میشم.... فقط مدرسه غیر انتفاعی قبولم ...

غیر انتفاعی استان البرز برای ابتدایی ۴۰ تومن آب میخوره،برا دبیرستان ۷۰ ب بالاس من هر چی دیدم و پرسیدم

مثلا چه نظری ریاضی برای تجربی خوبه

دقیق یادم نیست ولی میگفتن میانگین ۱۷ یا ۱۸ همچین چیزی 

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

غ ا چیه؟حالا اگه امسال پایمو قوی کنم همه درسارو ۲۰ بشم که حتما میشم.... فقط مدرسه غیر انتفاعی قبولم ...

ببین برای تجربی ریاضیات باید خیلی قوی باشه.اگه به رشته دیگه ای علاقه داری بنظرم برو همون رشته.

من خودم تجربی خوندم تنها چیزی که آدمو موفق می‌کنه اینکه خرخون واقعی باشه

برای گرفتن میانگین فقط نوبت دوم رو با هم جمع میکنن ؟

نه سال هشتم و نهم

بازم میگم خیلی وقته اون دورانو رد کردم یادم نیست

مدرسه اولویت بندی میکنه قرار میگیره رو سایت چه رشته هایی اوردین 

اولویت الف همه مدارس ثبت نام میکنن اگه رشته موردنظرتو اولویت ب اورده باشی مدرسها اگه تکمیل ظرفیت بگیرنت اگه هم نه که غیرانتفاعی ها همه جور دانش آموزیو میگیرن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

بزار دوتا چیز بت بگم 

یکی اینکه برای تجربی ریاضیت باید خیلی خوب باشه 

نه که امتحان بدی ۲۰ بگیری بگی خوبه ها ( نهم ریاضیم بیست بود ریاضی تجربی موندم) باید واقعا هوش و استعداد ریاضی رو داشته باشی که اذیت نشی 

بعدم چیزی که من خودم تو این سه سال فهمیدم اینه ک کنکور تجربی برای اینکه رشته خوب بیاری واقعا خرج میخواد 

کتاب کلاس تست و هزار تا چیز واقعا هزینه بره باید خرج کنی تا بتونی بیاری 

اگه میدونی شرایط مالی خوب نیس ی فکر دیگه بکن چون فقط شهریه مدرسه نیس خیلی خرج های دیگه هم هست 

باید خیلی قویتر باشی. من یازدهم تجربی ام و درسا نهایی و بشدت سخت من خودم معدل نهم 19/45 بودم باز توی تجربی کم میارم. نهایی پدر درآورده ازمون.من غیر دولتی ابهر میرم 22 میلیون با فوق برنامه