2777
2789
عنوان

میشه یه راهکاری بدبن خسته شدم

35 بازدید | 9 پست

من قبل ازدواج هم اینجوری بودم زندگی واسم کسل کننده و یکنواخت بود ولی حالا که تازه ازدواج کردم بازم همینطوریه نمیدونم چرا همه چی کسل کننده شده واسم 

یه پیشنهاد یه راهکاری بدین اون شور و شوق به زندگیم بیاد 

البته خیلی وقته سفر تفریحی هم نرفتم ک همش تو خونم حتی دوران مجردی زندگی دیگه خیلی واسم عذاب آور شده

برو باشگاه یا برو بیرون سرکار

مدرسه میرم

ولی خیلی دوس دارم برم باشگاه اما فک نکنم شوهرم بزاره 

البته مادرشوهرم خودش میخواد بره باشگاه😑

سرکار هم که اصلا نمیزاره

فعلا باردارم نمتونم ورزش کنم بعد بارداری تصمیم دارم خونه ورزش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه میرمولی خیلی دوس دارم برم باشگاه اما فک نکنم شوهرم بزاره البته مادرشوهرم خودش میخواد بره باشگا ...

خب تو خونه کاری ک دوست داریو بکن اشپزی یا بافتنی یا کار یا نقاشی یا... درستم بخون در کنارش تا مدرست تموم شه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

خب تو خونه کاری ک دوست داریو بکن اشپزی یا بافتنی یا کار یا نقاشی یا... درستم بخون در کنارش تا مدرست ...

نقاشی بلدم خداروشکر 

تازه خیلی هم علاقه دارم دوس دارم برم کلاسش نمدونم شوهرمو چجوری راضی کنم بزاره تابستون برم کلاسش

باهاش صحبت کن بگو علاقه داری میزاره

امیدمو از دست ندادم من باید برم کلاس نقاشی یه عمر حسرت میخورم اگه نرم همه ی همسنام دارن کار کورد علاقشون دنبال می‌کنن

ولی میدونم که نمیزاره برم اما من یه راهی پیدا میکنم

امیدمو از دست ندادم من باید برم کلاس نقاشی یه عمر حسرت میخورم اگه نرم همه ی همسنام دارن کار کورد علا ...

چرا نزاره؟ چند سالشه؟ با محبت باهاش حرف بزن یکم خودتو لوس گن بوسش کن میزاره

🫂🙂سردرگم در هیاهو