2777
2789
عنوان

معرفی یه ادلکن خوشبو و دخترونه🍒🌸

150 بازدید | 11 پست

من خودم سالهاشت از ادکلن سوییت لاو استفاده میکنم و تاحالا یه بازخورد بد هم نگرفتم هرجا میرم همه میگن وای چه خوشبو بوی بهار میده حتی دوستم میگرن داشت اصلا عطرنمیزد رفت اینو خرید بوی گلی میوه ای داره بو یه دختر خوشگل باموها بلند که لباس عروسکی کوتاه صورتی پوشیده تو باغ پر گل میرقصه

کسی نیست که از بوش خوشش نیاد

بوش منو یاد ورساچه کریستال برایت میندازه شیشه اش هم مثل اون صورتیه

حالا ویژگی مثبتش اینه که نسبت به عطرهای گرون چند میلیونی هم پخش بو  ماندگاری بسیاز بالایی داره هم ارزون تره 

اصلش و ۱۰۰گرمیش ۷۰۰ وخرده ای

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

برند ژک ساف هم جیبی ۱۰میل باقیمت پایینش رو داره اخرین بار ۲۰۰گرفتم میتونید اونو بگیرید بو کنید اکثر داروخانه ها و لوازم ارایشیا این مدل جیبی اش رو دارن

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارمش ولی متاسفانه اصلا ماندگار نیست تازه اینی که میگی اصلی نیست شرکتیه

نه اون ژک ساف رو نمیگم اصلش رو میگم

میدونم همون ۱۰۰ گرمی من ۶۵۰ خریدم

من خیلی ازش زاصیم نسبت به قیمت ک عطرها ۳ ۴ تومنی واقعا خوبه من فکر میکردم همین اصلشه دیگه غیر اینم مگه داره؟

اره اینا نسخه شرکتین اصلشون چند ملیونیه

عههه من عاشق بوشم اصلشو ندیدم تاحالا هرچی ویدم همینه تو عطرافشان و دیجی کالام همین بود

بامبشل ویکتوریا سکرت راضیم

من نداشتم اونو باید بوس کنم تعریفش رو خیلی میکنن