2777
2789
عنوان

پسر کوچولوم همش از من فرار میکنه

375 بازدید | 39 پست

من ی پسر دارم دو سال و هفت ماهش هست خودمم کارمندم و مامانم وقتی سرکارم نکهش میداره ی مدت هست که وقتی مامانم یا شوهرم هست ینی وقتی دو نفر پیشش باشیم مثلا من و مامانم یا من و شوهرم مدام به مامان یا شوهرم میچسبه اصلا به من توجهی نداره وقتی هم میخوام بغلش کنم یا برم پیشش واکنش منفی نشون میده مثلا بوسش میکنم با جیغ و داد پاک میکنه اما وقتی تنهاییم باهم اینجوری نیس 

من مامان بدی نیستم نه کتکش زدم نه اذیتش میکنم سعی میکنم اروم و منطقی باهاش برخورد کنم گاهی یکم سرش داد زدم اما مدام نبوده 

بچه کسی اینجوری بوده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بچه میفهمه شما ازش دور شدی ، فکرکرده چون میری سرکار و پیشش نیستی دوستش نداری😭 حسی ک من تو بچگی حتی تا نوجوونی داشتم😔 محبت ندیده ، دلش نمیخواد دیگه پیشت باشه ...بیشتر بهش توجه کن ،هدیه براش بخر، شادباش، جایزه بهش بده، سرکار تلفنی باهاش حرف بزن و بگو برات خوراکی میخرم چی میخوای 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مثل من 😑حالا بیشتر اوقات باهمیم وقتی تنهاییم خوبه ولی وقتی کس دیگه هست سمت من نمیاد

واقعا؟ انگار من مامان بدیم همش فک میکنم چیکار میکنم واقعا بشدت اعصابم خورد میشه

بچه تو چند سالشه؟ 

اون بچه میفهمه شما ازش دور شدی ، فکرکرده چون میری سرکار و پیشش نیستی دوستش نداری😭 حسی ک من تو بچگی ...

خب من اکثرا پیشش هستم اما میره خونه مامانم اینا برنمیگرده

واقعا؟ انگار من مامان بدیم همش فک میکنم چیکار میکنم واقعا بشدت اعصابم خورد میشهبچه تو چند سالشه؟

پسر من دو سالشه 

منم خیلی غصه میخورم 

ولی ب نظر خودم مامان بدی نیستم همه جا میبرشم پارک گردش انواع خوراکی بازی 

ولی هیچ حس وابستگی بم نداره 

جدیدا هم می‌ره پیش بقیه کلی حسودی میکنم 🥲

پسر من دو سالشه منم خیلی غصه میخورم ولی ب نظر خودم مامان بدی نیستم همه جا میبرشم پارک گردش انواع خور ...

حسودی چیه عزیزم ، از اینکه فرصت میکنی به خودت و شوهرت و زندگیت برسی لذت ببر، اون بچه به یه سنی ک برسه کسی ب شما تو بگه نابودش میکنه ،بچها اخر اخر اخرش مال پدرومادرشونن 

پسر من دو سالشه منم خیلی غصه میخورم ولی ب نظر خودم مامان بدی نیستم همه جا میبرشم پارک گردش انواع خور ...

منم بشدت حسودی میکنم اعصابمم خورد میشه امروز حسابی مخم سوت کشید به بچه‌م گفتم دیگه دور و برم نیا

خب من اکثرا پیشش هستم اما میره خونه مامانم اینا برنمیگرده

فضای خونه مادرتون براش تنوع بیشتر ، ازادی و شادی بیشتری داره ، برای همین اونجارو دوس داره .

حسودی چیه عزیزم ، از اینکه فرصت میکنی به خودت و شوهرت و زندگیت برسی لذت ببر، اون بچه به یه سنی ک برس ...

آخه بقیه هم ب روم میارن از این موضوع خیلی خجالت میکشم 

حس بدی بم دست میده ک برا بقیه گریه می‌کنه 

ولی براش مهم نیست من از خونه برم تازه باهام بای بای هم می‌کنه  آزار دهندس

منم بشدت حسودی میکنم اعصابمم خورد میشه امروز حسابی مخم سوت کشید به بچه‌م گفتم دیگه دور و برم نیا

☹️☹️مخصوصا وقتی می‌ره پیش پدرشوهر مادرشوهرم و اونارو بیشتر تحویل میگیره خیلی غصه میخورم 

ولی چ میشه کرد ی تیکه از قلبمه بلاخره ی روزی می‌فهمه هیشکی اندازه من دوسش ندارم🥲☹️

وای فک میکردم کسی مثل من نباشه اما اینکه مثل منم هستن یکم حس بدم کم میشه

آخه بقیه هم ب روم میارن از این موضوع خیلی خجالت میکشم حس بدی بم دست میده ک برا بقیه گریه می‌کنه ولی ...

دقیقا خونه مامانم اینا باهام بای بای میکنه اما خونه پدرشوهرم اینا نه

الویت براش اول مامان و بابای منن بعد شوهرم بعد من