2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

219 بازدید | 23 پست

کیا دوبار زایمان زودرس داشتن؟

بعدش چطوری با حال بدتون کنار امدین؟

بشدت افسردگی گرفتم نمی‌دونم دیگه چطوری ادامه بدم از خدا ناامید شدم و دلم ازش شکسته 

توروخدا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه😭

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

من دختر بزرگمو نارس بدنیا آوردم،دچار مسمومیت بارداری شدم،ولی دومیو پیش دکتر خیلی خوب رفتم پیشگیری کر ...

من دوتا پسرامو از دست دادم 😔

دیگه از بارداری ترسیده شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی،دچار مسمومیت بارداری شدی؟

نه دهانه رحمم باز میشد یهو دفعه دوم سرکلاژ بودم و تقریبا استراحت نسبی فقط شیاف پروژسترون داشتم و قرص اسپرین

نه دهانه رحمم باز میشد یهو دفعه دوم سرکلاژ بودم و تقریبا استراحت نسبی فقط شیاف پروژسترون داشتم و قرص ...

عزیزم،نا امید نباش،انشاله خدا کمکت میکنه سری بعد حتما بارداری خوبی تجربه میکنی،پیش دکتر خوب برو،یکم هزینت میره بالا ولی ارزش داره،من بارداری دوممو میرفتم یه شهر دیگه،دکترای شهرخودمون بدرد نمیخوردن

کدوم بیمارستان رفتی؟

بیمارستان علوی اردبیل

دکترم دکتر خوبی نبود می‌دونم وگرنه آمپول و داروهای خوبی میداد تا آخر میرفتم😔

شما کدوم شهرید؟

کجا رفتید برا مداوا؟

بیمارستان علوی اردبیلدکترم دکتر خوبی نبود می‌دونم وگرنه آمپول و داروهای خوبی میداد تا آخر میرفتم😔شم ...

من تهرانم ، الان چهارشنبه رفتم دکتر طول سرویکسم اندازه گرفت ۱۹ بود، فوری اومدم بستری شدم.

ببین من دیدم بعضیا با عمل از شکم سرکلاژ میکنن، که قوی تر از سرکلاژ عادی.

ان شالله یه استراحت به بدنت بده، بزار حداقل سال بگذره، بعد تحت نظر یه دکتر خیلی خوب باش.

جوونی خدا بهت میده، خدا بخیل نیست نترس

من تهرانم ، الان چهارشنبه رفتم دکتر طول سرویکسم اندازه گرفت ۱۹ بود، فوری اومدم بستری شدم.ببین من دید ...

چند هفته هستین؟

سرکلاژ کردین؟

آخه من هم سرکلاژ شدم هم آسپرین هم شیاف داشتم دو یه سال دوتا زایمان داشتم به فاصله۸ماه

واقعا ترسیده شدم

چند هفته هستین؟سرکلاژ کردین؟آخه من هم سرکلاژ شدم هم آسپرین هم شیاف داشتم دو یه سال دوتا زایمان داشتم ...

نه من سرکلاژ نکردم.

ببین قشنگ درکت میکنم ، من قبل این دو تا بخاطر سندروم داون سقط کردم، الانم با اینکه امینوسنتز دادم و خوب بوده، بازم وحشت دارم.

توکلت به خدا باشه، من سه سال پشت هم ، سالی یه سقط کردم.

قشنگ درکت میکنم.

ان شالله خدا بهت میده، اصلا خودتو ناراحت نکن.

میدونم سخته، اگر میتونین یه مسافرت برین باشوهرت حال و هوات عوض بشه.

دعات میکنم، سر زایمانم حتما دعات میکنم

نه من سرکلاژ نکردم.ببین قشنگ درکت میکنم ، من قبل این دو تا بخاطر سندروم داون سقط کردم، الانم با اینک ...

مرسی عزیزم انشالله این بارداریت راحت و به سلامتی انجام بشه و حتما برا منم دعا کن خیلی سخته بچه هامو زنده دیدم و بعد چند روز فوت کردن کلا از نظر روانی دارم بهم میریزم

چند سالتونه شما؟

من میترسم برام دیر بشه دوست داشتم دوتا بچه داشته باشم ولی هنوز تو یکیش موندم

مرسی عزیزم انشالله این بارداریت راحت و به سلامتی انجام بشه و حتما برا منم دعا کن خیلی سخته بچه هامو ...

من سنم بگم امیدوار میشی ۴۱ سالمه.

خدا تو قران خودش میگه به ذکریا و زنش که پیر بود، بچه دادیم.

از خدا ناامید نشو.

نیلوفر یه چیز بگم، شاید بگی خداروشکر بچه ی ناقص برات نمونده.

دختر عمه من بچه اش تو ۲۸ اومد و زنده موند، خداروشکر ۴ سالشه.

ولی نه درست راه میره، نه درست صحبت میکنه.

تازه کلی کاردرمانی و گفتاردرمانی برده.

به خدا دختر عمه ام پیر شده سر این بچه.

چند وقت پیش اورد خونه ی مامانم، همه ی بچه ها رو زد، کلا کنترل نداره بچه، حرف نمیزنه پرخاشگر.

دختر عمه ام دو دقیقه نتونست بشینه، دلم سوخت براش.

هر بار بیاد،طفلک سر ربع ساعت پامیشه و میره از خجالت اذیتهای بچه.

ان شالله خدا بچه ی سالم بهت بده، اینا میموندن برات، ناقص بودن ، هر روز کاردرمانی و دکتر و ...خودت خسته میشدی، بچه اذیت بود

من سنم بگم امیدوار میشی ۴۱ سالمه.خدا تو قران خودش میگه به ذکریا و زنش که پیر بود، بچه دادیم.از خدا ن ...

خدا بهش صبر بده آره نگهداری این بچه ها خیلی سخته ولی خب اگه دکتر خوبی داشتم یا کلا استراحت مطلق میشدم و بیشتر مواظبت میکردم شاید تا آخر میرفتم و سالم بدنیا می‌ آمدن چون هیچ مشکلی نداشتن خداروشکر حتی وزنشونم بنسبت خوب بود فقط بدلیل ریه نارس نموندن و منم جفت زایمانام هفته۲۸و۲۹ بود آمپول ریه نزده بودم

ای جان به سلامتی بچت بدنیا بیاد خبرشو بهم بدی خیلی حس خوبیه بعد کلی انتظار آدم بچه ی خودشو بغل کنه

من دوبار تو بیمارستان بعد زایمانم بدون بچه بودم همه هم اتاقیام با بچه هاشون سرگرم بودن و من فقط خودمو با گوشی سرگرم میکردم که نگاشون نکنم معذب بشن 

خیلی حس بدی بود دلت اون لحظه بشدت میخواد بچتو بغل کنی ولی بچه ای نیست سینه هات شیر کنه تا چند روز اذیت بشی که خشک بشه

من کلا دلم از خدا برگشته بشدت احساس خلا میکنم اصلانمیدونم چطوری دوباره زندگیمو شروع کنم