2777
2789
عنوان

نامزد دوستم

137 بازدید | 13 پست

نامزد نیستن دوستن

من هر چی به دوستم میگم نمی‌خواد قبول کنه پسرهه بد دله

دوستم جرات نداره اسم یه پسرو جلوش بیاره یا اگه چند بار زنگ بزنه دوستم جواب نده عصبی میشه 

هی به دوستم زنگ میزنه و می‌خواد بیاد پیشش اونم تاکید داره تنهایی بیا

همشم تو ماشینن

پسره هی حرفای عاشقانه میزنه اصلا نمیتونه راجب چیزای عادی حرف بزنه جوری که دوستم میگه دیگه چندشم میشه همش میگه بیا بغلم عشقم دوستت دارم و...

نظر شما چیه ممنون میشم نظراتتون رو بگین چون دوستم میخونه این تاپیک رو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشخصه چی بگیم

هر موقع هم دوستم میگه به خانواده ات بگو میگه بعد سربازی میگم 

جدیدا گفته بود به مامانم گفتم

چون با دوستم آشنان گفته بود فلانی رو می‌خوام مامانش گفته بود از کجا می‌دونی دختره هم تو رو میخواد برو باهاش حرف بزنن ببین اونم تو رو میخواد یعنی نگفته بود با هم دوستیم

من که میگم شاید دروغ گفته مامانم اینو گفته تا دهن دوستمو اینجوری ببنده هی نگه به خانواده ات بگو 

چی بگم والا عزیزم

بستگی داره چن وقت باهمن

اون قسمت حرفای محبت امیز و بغلش که خب عادیه

ولی معلومه حساسه پسره دیگه 

خانواده شم باید بدونن دختره وجود داره 

این خیلی مهمه

میتونین ماهی صدام کنین🎀

بد دل نیست میخواد ادای دوست داشتن در بیاره واسه رابطه میخوادش به زودی بهش پیشنهاد میده

بد دله دوستم مشغول بود گفت سریع بیا ببینم با کی حرف میزدی زنگ زد به همون شماره ببینه کیه 

منم چندشم شد، رابطه میخواد. دوستت تو بکش بیرون ب زور.

یه بار زنگ زد جواب نداد هی زنگ میزنه جوری دوستم می‌ترسه انگار شوهرشه میگه وای اینقدر زنگ زده بدبخت شدم

یه بار زنگ زد جواب نداد هی زنگ میزنه جوری دوستم می‌ترسه انگار شوهرشه میگه وای اینقدر زنگ زده بدبخت ش ...

جلو دوستتو بگیر، تماسو هدایت کنه سرگوشی تو و توام حوابشو بده، من یبار واسه اجیم این کارو مردم البته اون مزاحم بود. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

جلو دوستتو بگیر، تماسو هدایت کنه سرگوشی تو و توام حوابشو بده، من یبار واسه اجیم این کارو مردم البته ...

هر چی بهش میگم نادیده میگیره میگه خیلی پسر خوبیه

هر چی بهش میگم نادیده میگیره میگه خیلی پسر خوبیه

🫤کور شده. 

کاریش نداشته باش پس، هرسری ام اومد گله کنه بهش بگو مستقیم بگو ، چون لینجور اعصاب روان خودت بهم میریره. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.