2777
2789

اگه پسره که نگران نباش بعدا رشد میکنه 

ولی ورزش به شدت تاثیر داره

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟میترسم ببرمش برای حجامت

آره مطمئنم صد در صد چون دو نفر از فامیل خودم دارم رشد قدشون عالی شده با  2..3مرتبه حجامت 

البته قلق داره و باید پیش استاد و کاربلد طب اسلامی ببرید

آره مطمئنم صد در صد چون دو نفر از فامیل خودم دارم رشد قدشون عالی شده با 2..3مرتبه حجامت البته قلق د ...

ممنون حتما راجبش تحقیق میکنم ان شالله که واسه دختر منم جواب بده

خدایا خیلی دوست دارم❤

۱. درست کردن مدام غذاهای با حبوبات... مثل عدسی، خوراک لوبیا، آش و .. """معجزه میکنه""" ولی استمرار داشته باشین و بدونین که اثراتش رو حدود سن بلوغ میزاره 

۲. ورزش و تحرک هر نوعی باشه خوبه  ( میگن بعضی ها بهترن مثلا والیبال. بسکتبال. بدمینتون و... ورزش های کششی طور(

۳. پرهیز از دستکاری های سنتی و من درآوردی که بعضی ها میتونن برای یک بچه که در حال رشده، خیلی خطرناک باشه 

۴. انتظار معقولانه داشتن از رشد قدی بچه با توجه به ژنتیک و متوسط قد پدر و مادر

پایان نامه دوستم درباره تفاوت رشدی بچه های کشورهای فقیری بود که بوسیله اروپایی ها و آمریکایی های به سرپرستی گرفته میشدتد.

خیلی جالب بود که سبک زندگی یک بچه، چجوری رشدش رو تغییر داده بود.

اونوری ها که با برنج و گوشت شکم بچه رو سیر نمی کنند، میوه و پروتئین و حبوبات و لبنیات کافی و ... ورزش هم که جز روتین زندگی شون هست.

بعد چند سال، وضعیت بچه های به سرپرستی گرفته شده، با بقیه خواهر و برادرهاشون، خیلی تفاوت داشت.

اخر جلسه دفاع، استاد راهنماش، گفت ببینید چقدر سبک زندگی میتونه تاثیرگذار باشه.... خیلی برام جالب بود