2777
2789
عنوان

حالم از خودم به هم میخوره

212 بازدید | 21 پست

حالم از قیافم به هم میخوره 

اینطوری نبودم ولی حرفایی که دیگران بهم میزدن که دماغت فلانه و لاغری وترسناکی...

بعد خواستگار هام که هرکدوم منو دیدن پشت سرشونم نگاه نکردن باعث شده حالم از قیافم به هم بخوره

خوراکم شده گریه

درد بیشترم اونجاس که مامانم نمی‌فهمه حرفمو همش میگه تو مگه چته خیلی تم خویی و...سر این موضوع همش با هم بحث داریم

اگه من هیچیم نیست پس چرا یه نفر از من خوشش نمیاد؟؟

خسته شدم میخوام خودمو حلق آویز کنم ،چند روز دیگه تولد ۲۰ سالگیمه دعا کنید به ۲۰ نرسم بمیرم راحت بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده‌

چتونه

چتونه‌

چتووونه واقعا

جدیدا هر چی مجرد زیر ۲۵ ساله ی جوری رفتار میکنن و از مجردی مینالن انگار۵۰ ساله ان

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

چیشده‌چتونهچتونه‌چتووونه واقعاجدیدا هر چی مجرد زیر ۲۵ ساله ی جوری رفتار میکنن و از مجردی مینالن انگا ...

زشتم 

میفهمییید زشتمممم

نمیخوام انقدر تحقیرم کنن بابا نمیخوامممم

چرا کسی درکم نمیکنه

زشتم میفهمییید زشتممممنمیخوام انقدر تحقیرم کنن بابا نمیخواممممچرا کسی درکم نمیکنه

خودت داری خودتو تحقیر میکنی

ی کوچولو اعتماد به نفس داشته باشی اوضاع بهتر میشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی نی سایت نمیارهبیاره هم یه عده به دروغ میخوان بگن نه خوبی و خوشگلی

نه ما که شما رو نمی‌شناسیم دروغ نمی‌گیم فوقش بهت راهکار میگیم 

هر زمان پولشو داشتی میری انجام میدی خوشگل میشی