من ارتباط اجتماعیم خیلی ضعیفه و دوستای خیلییی معدودی دارم بیرون نمیرم خیلی خونه کسی نمیرم خیلی کسیم متاسفانه دعوت نمیکنم خونم!
حالا دارم سعی میکنم بهتر شم و دوست های خوب رو جذب کنم.. یکی از دوستای دوران مدرسمو پیدا کردم و بهم پیشنهاد داد که همو هر از گاهیی ببینیم حالا من میخوام پیش قدم شم و دعوتش کنم خونم تنهای باهم ساعتمون بگذرونیم! اما نمیدونم چیکار کنم شام چی بدم از چی باهاش حرف بزنم اصلا تو خونه دعوت کردن جالبه؟ و ... لطفا من و قضاوت نکنید شما نمیدونید برای کسایی که این مهارت رو ندارن چقدر فکر های مسخره و پیش پا افتاده ای به ذهنشون میزنه لطفا کمک کنید❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم مثل شمام😅ولی بد نمیدونم انتخاب خودم این بوده که آرامش داشته باشم، متاهلین یا مجرد؟
من مجردم و اون داره متاهل میشه خوب من دوست ندارم تنها باشم🥲 یه مدت خودم میخواستم تنها باشم الاان از این کارم پشیمونم یهو دیدم که چقدرر بهم ضربه وارد شده!