2777
2789
عنوان

رابطه ضعیف

185 بازدید | 8 پست

من ارتباط اجتماعیم خیلی ضعیفه و دوستای خیلییی معدودی دارم بیرون نمیرم خیلی خونه کسی نمیرم خیلی کسیم متاسفانه دعوت نمیکنم خونم! 

حالا دارم سعی میکنم بهتر شم و دوست های خوب رو جذب کنم.. یکی از دوستای دوران مدرسمو پیدا کردم و بهم پیشنهاد داد که همو هر از گاهیی ببینیم حالا من میخوام پیش قدم شم و دعوتش کنم خونم تنهای باهم ساعتمون بگذرونیم! اما نمیدونم چیکار کنم شام چی بدم از چی باهاش حرف بزنم اصلا تو خونه دعوت کردن جالبه؟ و ... لطفا من و قضاوت نکنید شما نمیدونید برای کسایی که این مهارت رو ندارن چقدر فکر های مسخره و پیش پا افتاده ای به ذهنشون میزنه لطفا کمک کنید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام😅ولی بد نمیدونم انتخاب خودم این بوده که آرامش داشته باشم، متاهلین یا مجرد؟

من مجردم و اون داره متاهل میشه خوب من دوست ندارم تنها باشم🥲 یه مدت خودم میخواستم تنها باشم الاان از این کارم پشیمونم یهو دیدم که چقدرر بهم ضربه وارد شده!

من مجردم و اون داره متاهل میشه خوب من دوست ندارم تنها باشم🥲 یه مدت خودم میخواستم تنها باشم الاان از ...

خوب بنظرم یه بار برید کافی شاپ جایی یکم باهم اوکی بشید ،جلسه دوم بگو خونه بیاد،اول ببین فازش چجوریه بعد

واسه پذیرایی هم معمولا عصرانه دعوت میکنن میوه با شیرینی یا کیک یا دسر و تنقلات و اینجور چیزا

صحبت از قدیم و از الان و از ازدواج دوستت و … 

بنظرت کار مزخرف و چرتی نیست دعوتش کنم توی خونه و باهم برای شام باشیم؟!

وای برای چی مزخرفه

دوست من با سه تابچه میومد خونمون

البته چون  بچه ها اذیت میکنن

بیشتر موقع ها خودش میومد خونمون

من اینقدر دوستش دارم