2777
2789

این یه آرزو نیست بلکه یه هدفه که براش برنامه ریزی شده و خیلی امیدوارم تا سال آینده بهش برسم.....هر چند که همه میگن تو نمیتونی ولی من رویایی دارم که فقط خودم قادر به دیدنش هستم چون این رویای منه نه بقیه پس فقط من میتونم ببینمش...

بماند به یادگار ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا همینطوره ولی چه هدف بزرگ چه کوچیک به هیچکس نگو و تو سکوت براش تلاش کن

آفرین کاملا درست میگی ، نیاز به حمایت روانی داشتم و فکر میکردم بهم کمک میکنن ولی دیدم سکوت میکردم بهتر بود ، الان در سکوت کار خودمو میکنم

ممنون بابت نظرت آره واقعا تلاش کردم و باید تا سال آینده وقت بیشتری هم براش بذارم

فقط اینو فراموش نکن ک شکست مقدمه پیروزیه تا شکست نخوری موفق نمیشی پس فقی ناامید نشو

آفرین کاملا درست میگی ، نیاز به حمایت روانی داشتم و فکر میکردم بهم کمک میکنن ولی دیدم سکوت میکردم به ...

هیچکس تو کاری که قراره موفق بشی حامیت نیس 

حتی بعضی اوقات عزیزترینت

ولی این واقعیته که تهش خودت برای خودت میمونی❤️

فقط اینو فراموش نکن ک شکست مقدمه پیروزیه تا شکست نخوری موفق نمیشی پس فقی ناامید نشو

کاملا درک میکنم این جمله رو بارها شکست خوردم و امیدوارم سال آینده با کسب تجربه از شکست هام روند موفقیتم شروع بشه ، برام دعا کن هر وقت یادم افتادی .