2777
2789

بله

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون بودید؟ میشه توضیح بدید؟ موندین یه هفته بعد برگشتین؟

اره عزیزم۶٨ روز پیش

ساعت ٨ شب مرخص شدم قبلش ی سوییت گرفته بودن همراهم

روز بعدش ساعت ١١ راه افتادیم به سمت شهرمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

اره عزیزم۶٨ روز پیشساعت ٨ شب مرخص شدم قبلش ی سوییت گرفته بودن همراهمروز بعدش ساعت ١١ راه افتادیم به ...

میشه بگید کدوم شهر عمل کردین ؟ بع. از عمل اذیت نشدین برای برگشتن مگه نباید استراحت مطلق کرد؟ من تازه تصمیم گرفتم عمل کنم ولی اصفهان خیلی گرونه .گفتم ببینم بقیه ی شهرا چه قیمتی هست ؟ لطفا اسم دکترت هم بهم بگو عزیزم ممنونم .

راستی راضی بودی از دکتر و عملش؟ درد داشتی بعد از عمل ؟

میشه بگید کدوم شهر عمل کردین ؟ بع. از عمل اذیت نشدین برای برگشتن مگه نباید استراحت مطلق کرد؟ من تازه ...

من پیش دکتر شهاب الدینی توی قائمشهر عمل کردم

از مشهد رفتم حدود ١۴ ساعت راه بود با ترافیک شهر های شمال

تقریبا ٢۵/٢۶ تموم شد واسم توی تخفیف بودن البته.

دکتر خیلی خوبیم هست من که خیلی راضیم

واسه استراحت هم به من گفتم همین که بیهوشی کامل رفت و تونستم برم دستشویی میتونم عقب ماشین بخوابم تا شهر خودمون

درد هم اصلاااا نداشتم فقط یکم کلافگی داشتم بابت از دهن نقس کشیدن و باند روی صورتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پیش دکتر شهاب الدینی توی قائمشهر عمل کردماز مشهد رفتم حدود ١۴ ساعت راه بود با ترافیک شهر های شمال ...

قربونت عزیزم ممنون که جواب دادین .خوش به حالت خوشگلتر شدی .قیمتش عالی بوده ابنجا اصفهان کمترین قیمت پنجاه تومنه !تازه بدون هزینه ی بیمارستان 

اگه لطف کنی اسم کوچیک دکتر هم بگی که من بتونم سرچ کنم خیلی ممنون میشم 😘😘❤️

قربونت عزیزم ممنون که جواب دادین .خوش به حالت خوشگلتر شدی .قیمتش عالی بوده ابنجا اصفهان کمترین قیمت ...

قربونت

اره خب اینجا هم خیلی گرون بود ولی شما چون دکتر زیاده قیمت ها مناسب تره

مهدی شهاب الدینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام ، چون تاپیک وازکتومی شوهرتون قفل بود مجبور شدم اینجا پیام بدم، شوهرتون وازکتومی کردن؟ راضی هستید؟ مشکلی نداره انشاالله؟ منم فردا شوهرم وازکتومی داره میخواستم اطلاعات به دست بیارم

روی رابطه تون تاثیری نداشته؟

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
سلام ، چون تاپیک وازکتومی شوهرتون قفل بود مجبور شدم اینجا پیام بدم، شوهرتون وازکتومی کردن؟ راضی هستی ...

سلام عزیزم  دیر دیدم پیامت رو ولی باز جواب میدم .هفت سال پیش انجام دادن بله خیلی راضی هستیم .برای رابطه هم خیلی خوبه چون دیگه اصلا استرس بارداری رو نداریم .

سلام عزیزم دیر دیدم پیامت رو ولی باز جواب میدم .هفت سال پیش انجام دادن بله خیلی راضی هستیم .برای را ...

ممنون از جوابتون،  پس خداروشکر که همه چیز خوبه، زندگیتون سرشار از عشق

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘