2777
2789
عنوان

منافذباز

244 بازدید | 23 پست

برا منافذ باز پوست چه کرمی خوبه دوستان لطفا اگ تجربه دارین بگین الکی نظر ندین 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
الزامی نیست
3
75%
نیست
0
0%
نیست
0
0%
نیست
1
25%

نیست نیست نیست 

کدومو بزنیم☺️

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیاسینامید رو خیلییییییی شنیدم واسه منافذ باز

آره موثره واقعا 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ماسک زغال چیه

ماسک اینا رو ول کن فقط نیاسنامید خوبه من همه ماسک ها این چیزا رفتم فایده نداره

باید پوستت مرتب از نظر گربی یا خشکی کنترل کنی نیاسینانید مارک خپب بزنی  ب جز اوردینری مدل ایرانیش برایت مکس هم خوبه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اره

من روزی دو بار صورتمو میشورم

و یه روز در میون اسکراب میزنم واقعا تاثیر داشته برام و خیلی کم و کوچیک شدن منافذ

تونر ویتامین سی ویتالیرم میزنم

از زمانی هم که پودر کلاژن میخورم هم پوستم صاف تر شده و منافذ کمتر و هم روشن تر

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️