2777
2789
عنوان

خانوما تجربه ایی در موردش دارین؟

70 بازدید | 4 پست

من چندتا دندون خراب دارم که احتیاج به عصب کشی داره،و چون باردار هستم هفته ششم، آیا تجربه ایی دارین در این خصوص؟ آمپول و عملیات روی دندون تاثیر روی جنین میذاره؟ اینکه تعداد دندونها چندتاست که باید ترمیم بشن براش خطرناکه؟ توی چه ماهی از بارداری بهتره این کار انجام بشه؟ مثلا هنوز اولشه یا یکم سن بارداری بیشتر بشه؟

سه ماهه دوم بهترین زمانه. گرچه اگه مجبور نبودی اونوقتم انجام نده. بهرحال بی حسی از جفت رد میشه و به جنین آسیب میرسونه. سه ماهه اول و سه ماهه آخر به هیچ وجه سراغ دندونات نرو

بیهوده ترین روز ، روزی است که در آن نخندیده باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو هردو بارداریام دندون درد داشتم ولی میرفتم دندون پزشکی بهم یه ژل میداد میزدم دندونم تا دردش کمتر شه. باید تحمل کنی تا بعد از زایمانت 

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
اگه درد بگیرن میتونم میخک استفاده کنم یا لیدوکائین؟

اره میخک به شرطی که روغنی که پس میده پایین ندی. کپسول آموکسی سیلینم بخوری اشکالی نداره. من حتی آبسه کرد دندونم. ۸ روز نتونستم غذا بخورم. میخک آموکسی سیلین دارچین این سه تا آرومم کرد

بیهوده ترین روز ، روزی است که در آن نخندیده باشیم