2777
2789

سلام.کمک میخوام واسه خریدمن الان قشمم.

خریدن چمدون مسافرتی

خریدن کیف

خریدن شلوارلی ولباس مردونه

خریدن لباس مجلسی واسه بچه

دقیق بگیدکجاوکدوم مغازه 

خواهشا

مرسیییییی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه میگی کدوم مغازه ...تو قشم درگهان کلی مغازه هست که اجناس مورد نظر شمارو داره باید همه رو ببینید و طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید. من دوبار رفتم قشم ولی نمیتونم انقدر دقیق راهنماییتون کنم کروکی اونجا و مغازه هاش رو که حفظ نیستم.

ما تفریحی دور میزدیم تو بازارها چیزی خوشمون میومد میخریدیم 

آخه میگی کدوم مغازه ...تو قشم درگهان کلی مغازه هست که اجناس مورد نظر شمارو داره باید همه رو ببینید و ...

آره عزیزم شمادرست میگین امامن چون بچه کوچیک دارم نمیتونم زیادبگردم توپاساژا.آخه میدونی بعضی مغازه ها واقعا کارای خوبی دارن.

آره عزیزم شمادرست میگین امامن چون بچه کوچیک دارم نمیتونم زیادبگردم توپاساژا.آخه میدونی بعضی مغازه ها ...

من بهمن پارسال با دختر 2/5 ماهه رفتم قشم...با کالسکه دور میزدیم تو پاساژ موقع شیر و تعویض هم نمازخونه. در کل خوب بود زیاد نگران نباش.

یه مغازه که خوب یادمه بیبی وان ( لباس کودک )بود تو سیتی سنتر 2 حراج زده بود عالی 😍😍😍

واسه کیف و کفش زنونه درگهان بیشتر داشت. لباس زنونه سیتی سنتر 1. چمدون هم به چشمم نخورده.