2821
2789
از پیامو اینا چی اخه بلافصله بعدش پیام داد حرف بی ربط معلوم بود میخواد سر حرف باز کنه اشماییمون مجاز ...

بار اولی بود میدیدیش از نزدیک؟؟؟ چ حسی داشتی 🥲

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

از پیامو اینا چی اخه بلافصله بعدش پیام داد حرف بی ربط معلوم بود میخواد سر حرف باز کنه اشماییمون مجاز ...

آره دیگه بذار پیگیرت بشه

و چون نمیشناسیش زیاد اعتماد نکن تا حداقل یه چندماه

تو پیاما چی بهت گفت

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🙏🏻🥺دیگه توصیه ای چیزی نداری بگی بهم من چیزی نگفتم تا خودش بگه

دیگه توصیه م الان به کارت نمیاد اخه. 

کلا رابطه لانگ دیستنس رو رد میکنم چون خیلی دردسر داره

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

خداروشکر واسه من دارهه

آره باید داشته باشه واقعا

من اون چن ماه اذیت شدم خیلی

خودشم خجل بود

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

ای جان!!🌱🦋😍😍دعا کنید مال ماهم ختم به خیر بشه تو ساله ۴۰۴ 🥺🌱

ممنونم❤️❤️

انشالله❤️

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

دیگه توصیه م الان به کارت نمیاد اخه. کلا رابطه لانگ دیستنس رو رد میکنم چون خیلی دردسر داره

وای دقیقا

من اصلا با غیر همشهری اوکی نیستم

تعلق نداره به فرهنگت و جنست😂

البته خودمم تهران بودم و همسرم مشهدیه

ولی خب باز شهرش بزرگ بود میتونستم کنار بیام