2777
2789

نه خوبه ، بستگی به اخلاق و رفتار خودتون داره ، کی گفته خوشبخت نمیشه ، من با همسرم ۱۰ سال تفاوت سنی دارم و بنظر خودم به جز اون با هیچکی نمیتونستم اینهمه خوشبخت باشم!

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کصخلی؟

ما۱۲ سال اختلاف داریم ولی شوهرم‌انچناااااان خوبه ک گاهی میگم با یکی دیگ بودم اینقدر خوشبخت بودم؟؟

مث همه ی زنوشوهرا ماهم ب مشکل و دعوا برمیخوریماااااا

ولی خیلی خوبه

بستگی ب اخلاق و شخصیت داره ن ب سن

خانواده هم خیلی مهمه

ک تو دامن پ مادری بزرگ شده باشه

کصخلی؟ما۱۲ سال اختلاف داریم ولی شوهرم‌انچناااااان خوبه ک گاهی میگم با یکی دیگ بودم اینقدر خوشبخت بود ...

ازدواجتون سنتی بود؟ 

آنها که عکس ها را نبوسیدند هنوز دلتنگ نشده اند 

نه خوبه ، بستگی به اخلاق و رفتار خودتون داره ، کی گفته خوشبخت نمیشه ، من با همسرم ۱۰ سال تفاوت سنی د ...

ازدواجتون سنتی بود؟ 

ازدواجتون سنتی بود؟

نه سنتی تبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چه شکلی با خانواده ات درباره اش صحبت کردی و اومدن خاستگاری؟

خودش اومد صحبت کرد من چیزی نگفتم ، من قبلا خواستگار با فاصله سنی ده سال داشتم که اکثرا پدرم رد کردن به موارد گوناگون اما این مورد به قول خودشون اونقدر پسر خوبی بود که فاصله سنی اصلا ملاک نبود !!! 

کلا سن و رفتارشون مشابه ده ساله فاصله سنی داشتنشون نیست !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودش اومد صحبت کرد من چیزی نگفتم ، من قبلا خواستگار با فاصله سنی ده سال داشتم که اکثرا پدرم رد کردن ...

خب اخه باید یه مقدمه ای بگی بعد بیاد صحبت بکنه 

چه کسلی یهو اومده اخه 

خب اخه باید یه مقدمه ای بگی بعد بیاد صحبت بکنه چه کسلی یهو اومده اخه

شماره گرفت تماس گرفت گفت دخترتون دیدم خوشم اومده و فلان ! 

مقدمه چی بگم دختر خوب؟😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شماره گرفت تماس گرفت گفت دخترتون دیدم خوشم اومده و فلان ! مقدمه چی بگم دختر خوب؟😅

وای اخه مال منا اینجوری نمیشه بگم 

باید اول مامانم ا در جریان بزارم بعد مامانم به بابام بگه 

اصلا به خدا نمیدونم چیکار کنم، میترسم بگم بعد اصلا کامل مخالفت بکنن یا یه سری اتفاقی که نباید بیوفته 

خانواده ام کلا خیلی با این قضیه( دوست پسر دوس دختر) مشکل دارن 

وای اخه مال منا اینجوری نمیشه بگم باید اول مامانم ا در جریان بزارم بعد مامانم به بابام بگه اصلا به خ ...

خب ببین وقتی میبینی مشکل دارن ، اگر آقا پسر تو شهر خودتونه بگو فلان جا منو دیده ، به یکنفر واسطه کرده بیاد از من شماره خانواده ام رو بگیره ، حالا میخوام ببینم بنظر تو شماره بدم یا نه؟؟؟ 

و این وسط بگو واسطه اینقدررررر از خوبیهاش تعریف کرده که حد نداره همون خوبیهایی که خودت میدونی بگو ! 

اگر تو شهر خودتون نیست که باز چالش پیش میاد ! 

من همسرم توی محل کار همکارم بود ، راحت تر بود اقدام کردنش😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توی شهر خودمون 

میخام بگم که همدیگه را دیدیم و یه مدت با هم در ارتباطم، مامانش ا در جریان گذاشته برای خواستگاری منم گفتم شما را در جریان بزارم که هم کمکم کنی که اشتباه نکنم هم اینکه تو ام باهاشون در ارتباط باشی بشناسیشون