2777
2789

یاد یه داستانی از سعدی افتادم

که یکی چشمش درد میکنه میره پیش دامپزشک. اونم داروی حیواناتو رو چشمش میذاره. طرف کور میشه میره شکایت میکنه. قاضی میگه تو اگه خر نبودی که پیش دامپزشک نمیرفتی.

ایشونم مجنون نبود پیش رمال نمیرفت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد یه داستانی از سعدی افتادمکه یکی چشمش درد میکنه میره پیش دامپزشک. اونم داروی حیواناتو رو چشمش میذ ...

تازه تو نی نی سایت تاپیک قبلیم نوشتم یه فشاری رو چشام بعصی وقتا میاد تا با دیگران صحبت میکنم بعد یکی اومد اینو گفت خیلی ترسیدم خیلی😭

تازه تو نی نی سایت تاپیک قبلیم نوشتم یه فشاری رو چشام بعصی وقتا میاد تا با دیگران صحبت میکنم بعد یکی ...

بیخیال. برو دکتر چشم شوخی بردار نیست.

البته به همون پزشکم اگه گفت عمل لازمه و... اعتماد نکن نمیدونم چرا اکثر چشم پزشکا کاسب کلاه بردار شدن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.