2777
2789
عنوان

بچه های تجربی

79 بازدید | 13 پست

هر سوالی دارین بپرسین

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیمی شدم ۱۳ بقیه ی درسام بالای ۱۷ هست معدلم فعلا ه حساب کردم میشه ۱۸\۵۷بنظرت یکا کنم نا امید شدم یجو ...

عزیزم نهایی این نمرات رو داشتی یا نوبت اول

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

نه نوبت تول خودشم دهمم

فدات شم اخه نوبت اولی که معلوم نیست کی امضا میکنه چطور نمره میده چه سوالی طرح شده چرا باید ناامیدت کنه؟؟؟نوبت اولی که هیچ تاثیری توی اینده ات نداره نباید خم به ابروت بیاره به خودت بیا دختر خوب تو نهایی و کنکورت مهمه نه نوبت اولت ..ناامید نباش بجنگ برنامه دقیق و حساس داشته باش برو مشاور بگیر درگیر این نمرات کلاسی اونقدر نباش خیلی از رقیبات الان دارن برای نهایی میجنگن و تو درگیر ترم اولی

نه نوبت تول خودشم دهمم

تاپیک قبلیم ایدی یه کانال روبیکا گذاشتم برو هر سوالی داشتی از مشاور تجربیش بپرس دقیق راهنماییت میکنه

واقعا؟پش نهایی مهم تره؟ یعنی ترم اول ت کنکور حساب نمیشه؟

کی گفته ترم اول حساب میشه؟؟؟یعنی نمی دونستی

واقعا؟پش نهایی مهم تره؟ یعنی ترم اول ت کنکور حساب نمیشه؟

حتی سرسوزنی مهم نیست ترم اول

سلام عزیزم من دهم تجربیم

واقعاا نمیدونم باید چیکار کنم تا پیشرفت کنم خیلی سردرگمم،الان نمرات تخصصی هام در حد ۱۸،۱۹ و حتی فیزیک ۱۷ هست🥲🥲

هربار میخوام برنامه بریزم اما نمیشه..نمیدونم شاید ب این خاطره که درست بلد نیستم برنامه بریزم یا شایدم برا اینه ک پشتکار کافی ندارم...واقعا نمیدونم چطوری باید هم تستی خوندنو توی برنامه هرروز جا بدم،هم برا امتحانا و پرسش های سر کلاسی مدرسه آماده شم و حتی از اونجایی که به آموزش پرورش اعتماد ندارم سطح خودمو تا خرداد بالا ببرم‌...

لطفا بگو باید چیکار کنم؟؟🥲🥲🥲

پس این که خیلی خوبه یعنی هنو یه فرصت دیگه دارم مرسییییییی

اره عزیز دلم ...هر سوالی هرجایی داشتی برو همون کاناله روبیکا از مشاور بپرس خیلی دقیق راهنماییت میکنه و انگیره میده بهت

سلام عزیزم من دهم تجربیمواقعاا نمیدونم باید چیکار کنم تا پیشرفت کنم خیلی سردرگمم،الان نمرات تخصصی ها ...

سلام عزیز دلم ...فدات بشم مشکلت اینه که برنامه اصولی و استاندارد نداری ...روبیکا داری یه ایدی بهت بدم مشاور کنکوره بهش پیام بده ‌....اینقدر دقیق برات برنامه میریزه که توی یک ماه چنان پیشرفتی میکنی که نگو..‌رضایتای دانش اموزاش خیلی بالاس ...