2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی زرنگ بازی در میارین ، میگین پسری ک خونه نداره کنسلهخب پسری میاد میگیرتون ک از جیب باباش خونه دا ...

مگه اسی تو توضیحات گفته ، پسری که خونه نداره کنسله؟؟؟

با احترام بهت

ولی ترندای اینستا ، نسخه ی همه ی زندگیا نیس

اول تویه کامنت ازش بپرس ، بعد قصاص کن

۴۰سالشه ولی اندازه به بچه درک و منطق نداره

پس کاری از دستت برنمیاد

ب احترام خارشو باید میرفتی

چند ساله ازدواج گردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من نمیرم عزیزم من رو با جنگ اعصاب با زور می‌بره جوری که همسایه ها میفهمن

چندسالته ؟ چرا نمیزاری خودش تنها بره توام سرتو گرم کن کیف کن من از خدامه شوهرم ی شبایی بره خونه مادرش‌تنها باشم ریلکس کنم

وقتی زرنگ بازی در میارین ، میگین پسری ک خونه نداره کنسلهخب پسری میاد میگیرتون ک از جیب باباش خونه دا ...

عزیزم اتفاقا من همسرم از بچگی رو پای خودش بوده و الان بزرگترین پرورش ماهی سالمون استان رو داره....بعدش چه ربطی به تاپیک من داشت

مستقیم به شوهرت نگو 

هربار یه بهونه بیار تا نتونه بحث درست کنه 

دیر زنگ میزنه بگو من شام درست کردم نمیدونستم شما مهمون دارید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مگه اسی تو توضیحات گفته ، پسری که خونه نداره کنسله؟؟؟با احترام بهتولی ترندای اینستا ، نسخه ی همه ی ز ...

تو نی نی سایت ک همه زرنگ بازی در میارن.خواستگاری دختر هم میری از پسر ۲۵ ساله توقع خونه دارن 

همینه دیگه 

شماددر جریان نیستی انگاری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چندسالته ؟ چرا نمیزاری خودش تنها بره توام سرتو گرم کن کیف کن من از خدامه شوهرم ی شبایی بره خونه مادر ...

۲۹

اون۴۰

آخه عزیزم پس کی خودمون واسه خودمون زندگی کنیم؟؟؟یا منو بزور می‌بره اونجا که تو اون شلوغی حواسش به همه هست جز من...یا خودش با قهر می‌ره که من باید ساعت ها تنها باشم

وقتی هرشب میرید خب دیگه معلومه دعوت نمیکنن میگه میاد خودش 

هرپقت میخواد بره بگو سرم درد میکنه میگرنم عود کرده باید تو اتاق تاریک باشم 

یا حمام نرو بگو حمام نرفتم نمیام 

یا بگو حالت تهوع دارم 

ی بهانه بیار هرشب 

بعد بگو منم میخوام هرشب برم پیش مامانم 

بگو براد بلیط بگیره بری چند روز پیش خانوادت