2777
2789

ب پوست روشن چ رنگایی میاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشت چقدر قیمتش؟ 

اگر رو ناخن خودت بخواد برات مواد بزنه ژلیش محسوب میشه؟ 

من یبار رو ناخن خودم لاک و لاک ژل با پودر گذاشت رو ناخن خودم قیمت اندازه کاشت ازم گرفت تا اومدم خونه هم لاکای ناخنم خود به خود جدا شدن🤕🤕

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

کاشت چقدر قیمتش؟ اگر رو ناخن خودت بخواد برات مواد بزنه ژلیش محسوب میشه؟ من یبار رو ناخن خودم لاک و ل ...

عزیزم بستگی به شهر و ناخنکارم خودتون داره قیمت

خدمات رو ناخن خودتون که مواد گذاری بشه کاور میگن

اگرم لمینت بوده از کاور ارزون تره ولی با کاشت قیمتش یکی نیست ارزون تره هردو

به پوست روشن همه رنگ میاد و رنگ های تیره و جیغ خیلی جذاب میشه

واووو

مدل نداری از کاراتون برامون بذاری😍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
عزیزم بستگی به شهر و ناخنکارم خودتون داره قیمتخدمات رو ناخن خودتون که مواد گذاری بشه کاور میگناگرم ل ...

اهان 

کاور کنده میشه بعد 1 روز از رو ناخن ؟یا دوامش اندازه کاشت هست و کنده نمیشه مگه با ریمو

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

اسی من واس خودم تو خونه میذارم 

چندبارم بیرون کاشت زدن واسم 

ولی مشکلم اینه زیر ناخن کاشت ب شدت کثیف و سیاه و داغون میشه 

حتی ذستکش استفادع کنم هرکارکنم مسواک تمبز میکنم و...باز سیاه میشه درجا چرا اخه