2777
2789
عنوان

کور میشم😭😭😭😱

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 30 پست

نه بابا قطره اشک مصنوعی بریز کلا لنز خشکی چشم میاره ولی رعایت کن اصلا آب به لنزت نخوره قبلش دستت تمیز بشور

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکی نمیشه نترس میتونی بری چشم پزشک برات اشک مصنوعی تجویز کنه برای خشکی چشم .انقدر ترسونباش😊

دیشب اشک مصنوعی خریدم بریزم خوب میشه وایی اگه صبح پاشم کور شده باشم چی😱😱😱

❤️🎀

فقط یک جنوبی چایی روتجویز میکنه 😄مادرم هروقت گفتیم چشممون گفت چایی

عزیزم خدا حفظشون کنه 😍

البته من جنوبی نیستم ولی چه جالب شما هم از چایی استفاده میکنید 😁

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
قبل از استفاده ۳بار دستمامو شستم و خشک کردم

خب دیگه نگران نباش بایا من تازه زخم قرنیه گرفتم اگه رعایت کنی جیزی نمیشه فقط با لنزت نخواب اکه خیلی حساسی استفاده نکن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
آخیش خیلی ممنون داشتم سکته میکردم

دختر گلم نترس اشک مصنوعی اصلا ترسی نداره اتفاقا من رفتم دکتر بهم داد حتی بچه هام استفاده کردن روز بعدش شوهرم استفاده کرد نگران نباش گلم