2777
2789

شوهرم میگه خوابم نمیبره،برام لالایی بخون😂😂😂😂

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

منم رو بدم میگه باید پشتشو بخارونم تا بخوابه   

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخون براش خب

اگه تو فاز مسخره بازیه قصه شنگول منگولو با مقداری تغییر براش بگو😆

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

حالاتوقعات درهمین حدکه چیزی نیس خاهر😉😁

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
منم رو بدم میگه باید پشتشو بخارونم تا بخوابه    

شوهر من میگه نازم کن!!بهشم میگه پیشی پیشی😂

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
بخون براش خب اگه تو فاز مسخره بازیه قصه شنگول منگولو با مقداری تغییر براش بگو😆

جدی میگه،میگه:قهوه خوردم خوابم نمیاد😂

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
من میخونم .😁 بعد میگه ببند دهنتو خوابم پرید

😂😂😂

با این میزدم تو سرش🔧😬

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
بیچاره من.حق ندارم وقت خواب بهش نزدیک بشم.چنین حرفی بگه تا صبح فقط بسوزم.من گرم مزاج و ایشون سرد

از اول اینطوری بود؟