2777
2789
عنوان

اینا کجان چرا من نمیبینمشون

103 بازدید | 12 پست

بچه ها جدیدا خیلی تو اینستا میبینم این بلاگرا یا اینایی که دوره میفروشن میان میگن اینقد نفر دوره ی مارو خریدن 

فلانی خط موبایلشو فروخته دوره ی منو خریده 

بعد من هرکیو تو زندگی واقعی دیدم واکنشش به خرید دوره از اینستا اینجوریه😆 

اینایی که میخرن پس کجان؟ 

کسی این جا تا حالا برای این دوره ها هزینه کرده؟

کاربردی بوده؟

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی من نمیدونم

مثلا چندتا ویس و چندتا ویدیو رو میفرستن تلگرام طرف به اسم دوره ی خودسازی 

بعد هزینش مثلا ۴ میلیونه ۱۰ میلیونع اینجوری 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

چیکاره هستن که دوره بدن

😆😆😆

والا برای منم سوال بود 

مثلا چندتا ویس و چندتا ویدیو رو میفرستن تلگرام طرف به اسم دوره ی خودسازی بعد هزینش مثلا ۴ میلیونه ۱۰ ...

یعنی این بلاگرا از چ کارا ک درامد کسب نمیکنن

حقوقشون بیشتر از ی پزشکِ😬

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

رویا فروشن از کس و کار خودشون ویس و رضایت از پکیج جمع میکنن میذارن پیجشون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یعنی این بلاگرا از چ کارا ک درامد کسب نمیکننحقوقشون بیشتر از ی پزشکِ😬

دقیقااااا

رویا فروشن از کس و کار خودشون ویس و رضایت از پکیج جمع میکنن میذارن پیجشون

حق والا 

به هیچ بلاگری اعتماد نکنید یه مشت نون مردم خورن که با پول مردم هار شدن غذا ولباس خوب به خودشون دیدن

من ک اصلا فالوشون نمیکنم حتی

هر پستی از بلاگری میبینم میزنم علاقه ندارم 

من ک اصلا فالوشون نمیکنم حتیهر پستی از بلاگری میبینم میزنم علاقه ندارم

من فقط زهرا تاجیک رو فالو داشتم اینقد بی بند وبار بازی و بی حیایی و پررویی درآورد که حالم از ریختش بهم میخورد توی کامنتش گفتم شورشو درآوردی از لوس بازی.دیدم بلاکم کرد🤣🤣🤣🤣🤣