2777
2789
عنوان

معذرت خواهی از شوهرم

190 بازدید | 17 پست

خودمو شوهرم اعصابمون خورده چون می‌خوایم اساس کشی کنیم منم اعصابم خورده سختم شده مستأجری ...امروز سر یه بحثی که مربوط به بابام میشد بحث کردیم اون یه حرفایی زد ناراحت شدم و منم بهش گفتم تو چقدر خاله زنک و نمک نشناسی و....حالا پشیمون ام این حرفا رو زدم ولی خب حرفهای اونم بد بود حالا رفته شیفت شب پیام بدم عذر خواهی کنم. ؟ یه کم تند رفتم گناه داشت شبکار بود 

خودت بهتر میشناسیش. اگه پررو نمیشه آره 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کلا رو بابام حساسم...چون خیلی کمک حال من بوده همه جا بعد اون داشت می‌گفت مگه چکار کرده و ...نارا ...

نه معذرت خواهی نکن کارش اشتباه بوده باید تنبیه بشه .معذرت خواهی کنی دفعه بعدی چیزای بدتری میگه 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نه پرو میشه بار دوم هم ب پدرتون بی احترامی میکنه

نمیشه گفت بی احترامی کرد ولی خب یه جوری داشت حرف میزد بعد گفت تو به خاطر بابات تو رو من وایمیستی گفتم آره پدرم بوده 

شما باشید به خاطر پدرتون حرفی به همسرتون می‌زنید؟

بابای من خیلی کارای وحشتناکی کرده ولی بازم شوهرم هیچوقت بهش بی احترامی نکرده تو این۸سال.

بابای من خیلی کارای وحشتناکی کرده ولی بازم شوهرم هیچوقت بهش بی احترامی نکرده تو این۸سال.

مثلا چه کارایی کردن؟ آخه بابام سر یه مسئله ای از دست شوهرم ناراحت شده بود ولی خب چیزی به من نگفت من خودم متوجه شدم ....بعد می‌گفت چرا ناراحت شده مرد نباید اینجوری باشه گفتم والا تو الان خاله زنک شدی

مثلا چه کارایی کردن؟ آخه بابام سر یه مسئله ای از دست شوهرم ناراحت شده بود ولی خب چیزی به من نگفت من ...

هرکاری فکرشو کنی..نمیدونم خودت همه جوانب و درنظر بگیر اخلاق شوهرت و بهتر میدونی اگه فکرمیکنی با معذرت خواهیت بدتر نمیکنه معذرت خواهی کن.