2777
2789
عنوان

عطر آنلاین سفارش دادم راضی نبودم

86 بازدید | 10 پست

چند روز پیش عطر سفارش دادم به فروشنده هم گفتم یه جا همین عطر رو گرفتم خیلی خوب بوده و فروشنده گفت مطمئن باشید عطر ماهم خوبه و...

خلاصه عطرم رسید و اصلا اونی نبود که میخواستم بنظرتون بهش پیام بدم بگم همونی نبوده که میخواستم؟

چون خیلی ادعا میکرد عطر ماهم خیلی خوبه و ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عطر فقط حضوری

تاپیک آخرم گزارش بزنین ممنون میشم

اونجا لایک کنین اگه زدین و اگرم خاستین بگین در عوضش براتون گزارش بزنم

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

عطر و کفشو نباید انلاین خرید به نظرم

آخه خیلی رضایت داشت،البته شاید برای بقیه خوب بوده ولی چون من قبلاً عطرو از یه فروشنده دیگه ای گرفتم و بعد فروشندمو عوض کردم بد بوده

آخه خیلی رضایت داشت،البته شاید برای بقیه خوب بوده ولی چون من قبلاً عطرو از یه فروشنده دیگه ای گرفتم ...

اره میفهمم

من خودمم الان سفارش دادم عطر ولی واسم زیاد مهم نیست کیفیت و بوش ارزون بود که سفارش دادم

ولی اگه بخوام یه عطر خوب و با کیفیت بگیرم حتما حضوری میگیرم

آخه خیلی رضایت داشت،البته شاید برای بقیه خوب بوده ولی چون من قبلاً عطرو از یه فروشنده دیگه ای گرفتم ...

عطر گرمی گرفتین؟

تهش میگه عطر سلیقه ای هست

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

اره،نه خب نباید اینو بهم بگه چون من قبل سفارش چقدر رایحه ی عطرمو بهش تاکید کرده بودم.

من ی بار گرفتم راضی نبودم

عطراش بو آب صابون میداد/:

بهش گفتم برخورد بهشون تازه😐

تهش میگن شما عطر شناس نیستی،نمیدونی رایحه چیه ولی قبول نمیکنن مشکل از خودشونه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من ی بار گرفتم راضی نبودمعطراش بو آب صابون میداد/:بهش گفتم برخورد بهشون تازه😐تهش میگن شما عطر شناس ...

وا بخدا هرکسی که چهارتا عطر میاره که نباید عطر فروش بشه😑

منم بار آخرم بود عطر آنلاین سفارش میدم