کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از دوتا چیز نتیجه صد درصد گرفتم .یکی سرم ویتامین سی.یکیم سرم زغالی گارنیر.اگه به ویتامین سی حساس باشی بازم باهاش جوش میزنی البته.ولی سرم گارنیر ضدجوشم هست.درکنارشون هم حتما باید روتین پوستی داشته باشی(شوینده ابررسان مرطوب کننده ضدافتاب
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اگه محصول ایرانی باشه بهتره ، خارجی ها فیک میندازن به آدم
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
ممنون عزیزم روتین پوستی دارم الان ویتامین سی و سرم زغالی بزنم جای جوشان از بین میره ؟ از کجا بدونم ب ...
هردوتاش نه فقط یکیشو بزن.اگه پوستت چرب و جوش داره همون گارنیر و بگیر شبا درحد چندقطره بزن و ماساژ بده تا جذب شه صبح با شوینده بشور هرچی جای جوشات تازه تر باشه زودتر نتیجه میده .فقط حواست باشه فیک نگیری
جوشام جاشون قدیمیه متاسفانه قهوه ای شدن قیمت گارنیر بالاعه ی مقدار برام ممنون عزیزم
قدیمی هم باشه محوشون میکنه خیالت راحت فقط باید مرتب بزنی.درسته قیمتش بالاس ولی تا چندماه استفاده میشه مثلا سالی ۳بار نهایت هزینه میکنی میگیری ولی دیگه پوستت شفاف میشه .خودت میدونی عزیزم.