2777
2789

قرصتون رو هرماه میخورید یا بینش چندماه نمیخورید؟

من هرماه میخورم الان‌توی گوگل از یه پزشک پرسیدم‌گفت نباید طولانی مصرف کنی و عوارض داره.

والا من به دکترم گفتم قطعش کنم گفت هورمونات بهم‌میریزه و قطعش نکن اما خب من همیشه میگم شاید خوب شده باشم و دیگه بدون قرص پریود بشم....اخه همیشه پریودم منظم بود ولی یهو شش ماه نشدم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری و قرص بهم داد که هرماه مصرف کنم.

نمیدونم چیکار کنم قطعش کنم یا نه

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا با مصرف قرص تنبل تر میشه تخمدانت 

من بدون قرص اصلا پریود نمیشدم ولی چون از پریود متنفر بودم چند ماهی یه بار میخوردم 

بعد از زایمانم خود به خود چندماهی یه بار میشدم دیگه کلا قرص نخوردم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یعنی شیش ماه نشدی دکتر نرفتی بعد شیش ماه رفتی؟ برو پیش یه دکتر دیگه

عزیزم  گفتم که این موضوع واسه چندین سال پیشه ‌که همیشه پریودم‌منظم بود ولی یهو شش ماه نشدم و دکتر رفتم‌گفت تنبلی تخمدان داری و از اون روز دارم قرص مصرف میکنم

الان مرتب میشید ؟؟؟

بعد از زایمان دومم تا الان که پنج ماه گذشته پریود نشدم 

نمیدونم چطوری بشم دیگه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اتفاقا با مصرف قرص تنبل تر میشه تخمدانت من بدون قرص اصلا پریود نمیشدم ولی چون از پریود متنفر بودم چن ...

قرص چی میخوردی؟من دکترم گفت تنبلیت کنترل شده ولی قرص رو باید مصرف کنی.

منم نگران عوارضشم بااینکه دکترم‌گفت بهترین دارو فعلا برای تو اینه

بعد از زایمان دومم تا الان که پنج ماه گذشته پریود نشدم نمیدونم چطوری بشم دیگه

ببخشید بعد برای باردار شدن مشکل نداشتید راحت باردار شدید ؟؟

ببخشید واقعا ،،اگه دوست نداشتید پاسخ ندید 

قرص چی میخوردی؟من دکترم گفت تنبلیت کنترل شده ولی قرص رو باید مصرف کنی.منم نگران عوارضشم بااینکه دکتر ...

من اتیسترون میخوردم 

همون سیپروترون کامپاند از یه شرکت دیگه 

اگر عارضه هاش اذیتت میکرده خب مجبوری ادامه بدی 

من اتیسترون میخوردم همون سیپروترون کامپاند از یه شرکت دیگه اگر عارضه هاش اذیتت میکرده خب مجبوری ادام ...

اخه من از اون زمانی که تشخیص گرفتم تا به امروز که چندسال میگذره اصلا قرص رو قطع نکردم همیشه وسوسه میشم قطع کنم ولی بازم نگران میشم که نکنه بازم  هورمونم بهم بریزه