2777
2789
عنوان

کار بدی کردم

115 بازدید | 10 پست

ما تازه پسر عمه مامانم فوت شده بعد یکی میخواست بیاد فاتحه یعنی ۱ ماه هست فوت شده بعد امشب مامان بزرگم مامانم دایی هام میرن خواستگاری بعد خانومه زنگ زد گفت پلاک خونه مامان بزرگت چند من میرم خونشون برا فاتحه بعد من گفتم امشب هیچ کدومشون نیستن بعد گفت پس میرن خواستگاری من گفتم آره بعد که به مامانم گفتم خیلی بد بیراه گفت الان خیلی ناراحتم استرس هم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دیگه کاریه که شده مگه چقدر نزدیک بوده اونی که بهش گفتی به مرحوم خودتو ناراحت نکن فقط دیگه درس بگیر که مسایلی رو که مربوط به خانوادتوخیلی به کسی نگی (واقعا به نفعته باور کن نصف مشکلای اینجوریت برطرف میشه) اگه پرسیدن بگو من خبر ندارم چیکار کردن الانم دیگه کاریه  که شده ناراحت نباش

😊😊😊😊😊