2777
2789
عنوان

مسافرت دونفره

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 47 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا

حالا مادرشوهرم گفت چرا مارو نبردین مجبور شدم طلاهامو بفروشم بلیط بخرم!!

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
با این کارها ارزش خودشون رو میارن پایین

آره ولی چه فایده ماه عسلم خراب شد تو فیلمای طنز میدیدم عروس و دوماد با خانواده شوهر رفتن ماه عسل ولی باورم نمیشد واقعی هم باشه!

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
بچه ها منم خیلی ناراحتم آخه حتی ماه عسلم باهامون اومدن درحالیکه ما بهشون یروز قبل رفتن گفتیم که نتون ...

اره دیگه واسه ما هم موقع خرح عروسی گفتن ما هیچچچچچ نمیتونیم کمک کنیم واسه گشتن همیشه حاضرن

همچنانم ادامه داره ..

باردار بودم عید ما نتوستیم جایی بریم همش میگفت پدرشوهرت نمیتونه تنهایی رانندگی کنه بیاین باهم بریم سفر که پسرش پشت فرمون بشینه قبول نکردم هرجا عید دیدنی میرفتیم میگفت ما یه تو راهی داریم بخاطر اون نمیریم سفر بعد میومدیم بما میگفت باید بریم سفر!خونه فامیلای دور و غریبشونم که تاحالا نرفته بودن مارو برد عید دیدنی..فک میکنم از لجش بود!

همچنانم ادامه داره .. باردار بودم عید ما نتوستیم جایی بریم همش میگفت پدرشوهرت نمیتونه تنهایی رانندگ ...

ما هم یه کلمه گفتیم میخواییم بریم ایشاالله کربلا پدرشوهرم علنا گفت مارو هم ببرید.مقصر خودم بودم نباید میگفتم

اره دیگه واسه ما هم موقع خرح عروسی گفتن ما هیچچچچچ نمیتونیم کمک کنیم واسه گشتن همیشه حاضرن

اولین سفرمون بجز ماه عسل من گفتم بریم جنوب مادرشوهرم میگفت اگه مارو جایی نبرید این(پدرشوهرم)مارو جایی نمیبره گفت بریم شمال نفهمیدم کی شوهرمو راضی کرد یروز همه خونشون نشسته بودیم یهو گفت اتاق رزرو کردم برا شمال!!!!!خیلی جا خوردم!!!

😂😂😂مثل من کلا بیخیال میشدی 

اصلا فک نمیکردم بیان!....الان سه سال میگذره...

ما هم یه کلمه گفتیم میخواییم بریم ایشاالله کربلا پدرشوهرم علنا گفت مارو هم ببرید.مقصر خودم بودم نبای ...

آخ گفتی کربلا 

خودشون با شوهرم رفتن من چون آخرای بارداریم بود وخطرناک بود منو نبردن...شوهرم سفرش کاری بود واسه اونام بلیط جور کرد رفتن!!

بخدا نمیدونی چقد با خودم گریه کردم هیچ به روشون نیاوردم

الان چطورن؟