2777
2789
عنوان

بیشعوری

363 بازدید | 19 پست

چند وقت پبش یه خواستگار داشتم اومد خونمون وشرایطش به من نمیخورد البته از قبل شرایطشو میدونستم چون فامیل بودن هیچی دیگه بعد از رفتنشون دیگه زنگ نزدن حالا مامانم هی میگف نمیدونم چحوری بهشون نه بگم 

حالا مامانم چند تا از فامیلامونو بیرون دیده بود اونا بهش گفتن پسر فلانی خونه ما اومده این اتفاق چند بار افتاد یعنی این پسر تو یک ماه خواستگاری چند تا از فامیلامون رفته وبهشون هیچ جوابی نداده تا حالا ببینه چی میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نیازی نیست مادرتون زنگ بزنه،خودشون اگه جواب میخواستن زنگ میزدن،خواهرم یه خواستگار داشت که تا دوماه زنگ نزدن بعد از دوماه هم که زنگ زدن یه نه گنده گذاشتیم رو دلشون.

داره از همه امتحان میگیره بعدا یه دفعه جوابارو جم میکنه

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
حالا میفهمم چرا وقتی زنگ زدن گفتن کسی از فامیل متوجه نشه

خخخخ ترسیدن بقیه گزینه ها بپرن مثلا خیلی هم زرنگن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام