2777
2789
عنوان

شک به شوهر

736 بازدید | 23 پست

با سلام . دوستان به کمکتون نیاز دارم . من همش به شوهرم شک دارم . البته بگم همسرم کارمند هست و بعد از پایان ساعات کاری سریع میاد خونه . تا الان نشده حتی یک شب بیرون باشه . بعد از ساعات کاریش که میاد خونه همش با ما وقت میگذرونه . روابطشم با من گرمه . اما من تا حالا چند بار وقتی گوشیشو چک کردم دیدم که به همکلاسیش یا هم سرویسیش پیام تبریک مناسبتها و یا از این متنهای و استیکر ها فرستاده البته خبری از عشق و عاشقی نبود فقط اینکه اخه چرا فرستاده 😐 اعصابمو خراب میکنه . همه کارتهای حقوق و حساب های بانکیشو به من داده توی خونه کلا تصمیمها با منه 😯 دوستم میگه حتما ریگی به کفششه که با تو اینجوری انقدر خوب برخورد میکنه . نمی دونم گیجم تو رو خدا کمکم کنید . نظر شما چیه

زشته خواهرم گناه داره اگه برعکس بود اون به شما شک داشت خوشت میومد؟بعدش هم بنده خدا سرش به زندگیش بنده این طور که میگی هیچ موردی ازش ندیدی پس بچسب به زندگیت و همسرت را سرد نکن

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشته خواهرم گناه داره اگه برعکس بود اون به شما شک داشت خوشت میومد؟بعدش هم بنده خدا سرش به زندگیش بند ...

پس چرا پیام تبریک یلدا و ... فرستاده در ضمن سر این موضوع قبلا بحثمون شده

به نظرم دوستت چشم دیدن زندگیتو نداره 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

چیز بدی که نبوده فقط تبریک 

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

مطمئنا دوستت میخواد زندگیتو خراب کنه ک این چیزارو میگه گناه داره شوهرت ب خدا دیگه پیام تبریک داده جرم ک نکرده 

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

حساس نباش 

و نقطه ضعف دستش نده

بعدها بر عليه ت ممكنه استفاده كنه 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
[QUOTE=50420298]به خانوم پیام میده؟ خانومه چندسالشه؟ اونم متاهله؟😐[/QUO مجرده

من بودم خون بپامیکردم.بخدا قصد جنجال ندارم حرف دلمو گفتم.اگه یه مرد بهت پیام بده واکنش شوهرت چیه؟😕

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰