2777
2789
عنوان

اونایی که تازه استانبول بودین

658 بازدید | 18 پست

برای خودمون که ۴نفریم(بچه ۴و۱۰سال) برای ۳شب تور میخام رزرو کنم با صبحانه حدود ۷۰تومن میشه 

بنظرتون برای چیزای ضروری دیگه مثل غذا و تفریح چقدر هزینه میشه ؟

بنظرتون بهمن برم به صرفه تره یا آخرای خرداد؟

وسایل شخصی مث مسواک و... 

لباس

و از همه مهمتر.... 

پوول😂😍

بهمن

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تور گرون داری میگیری اگر هتلت ۴ ستاره به بالا نیست. برای خورد خوراک و رفت آمدم تقریبا نفری ۱۵ تومن ...

إ  چهار ستاره اینقدر بود 

خودم گفتم هتل و بلیط بگیرم دیدم همینقدر میشه

جایی میشناسید بتونم مقرون به صرفه تر بگیرم؟

اولین باره میخام برم خیلی بی تجربه ام

بهمن اصلا نرو 

سرمای استانبول و باد های معروفه 

تابستون برو که خوش بگذره 

ما دو هفته پیش تقریبا استانبول بودیم هیچ جا نتونستیم بریم از بس سرد بود

با تور هم نرو 

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

راهنماییم میکنی چجوری برم؟

ببین تور استانبول هزینه اضافی زیاد میگیره 

من پیشنهاد میدم با تور نرید 

خودتون بلیط و هتل بگیرید برید 

هتل های استانبول حتی ۵ ستارش هم خیلی تعریفی نیست ، یعنی هزینه الکی برای هتل لوکس نکن 

هزینه های استانبول خیلی خیلی بالاست ، یعنی من یک دونه آب معدنی گرفتم به پول خودمون شد ۱۰۰ تومن ، یک پنیر ۲۰۰ تومن شد 

و اینکه استانبول شهر تفریحی هستش و هزینه تفریح هاهم بالا

بخاطر همین سعی کنید یک سری مواد غذایی ها مثل پنیر و غذا های آماده از ایران ببرید که توی هزینه ها صرفه جویی بشه

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

ببین مثلا بازدید از کاخ توپکاپی نفری ۲۰۰۰ لیر بود 

یعنی نفری حدودا ۴ میلیون تومان 

می‌خوام بگم بیشتر هزینه هارو باید برای تفریح و بازدید کنید 

هزینه برای غذا و خوراک رو حداقل کنید

ببین تور استانبول هزینه اضافی زیاد میگیره من پیشنهاد میدم با تور نرید خودتون بلیط و هتل بگیرید برید ...

إ میشه مواد غذایی برد؟کنسرو اینا؟فرودگاه گیر نمیده؟کل ناهار شام یه هفته رو ببرم 😁