2777
2789
عنوان

سایه همه بدخواه ها مستدام🌙

73 بازدید | 9 پست

من یه چیزی یه جایی خوندم خیلی خفن بود میگفت دوست انرژی دشمن انگیزه سایه هردوتاشون مستدام✌

من با روحیه بسیار بد شرایط بد تلاش کردم ازمون وکالت رتبه خوب قبول شم تازه دانشجوهم بودم بلافاصله بعد از تموم شدن درسم ازمون دادم واقعا همین دشمنایی گه از موفقیتم خوشحال نشدن یه تبریک نگفتن انگیزم بودن واسه شب بیداریام واسه درمو خستگیام بهشون که فکر میکردم جون میگرفتم و سال اول هم به خواسته ام رسیدم

الانم همینارو میزارم جلو چشمم ولی واسه ارشد جزا و جرم شناسی تلاش میکنم بااین که کمتر از ۱ماه مونده 

بگو ایشالا😍

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

مامانم بهم قول داده بود  اگر همبن سال اول قبول شدم برام جشن بگیره زنگ زد که ببیینه خاله هام اینا چه تایمی سرکار نیستن و وقت دارن اصلا عجیبببببب ناراحت شدن انگار کلی منتطر یه تبریک کوچولو بودم هیچکس نگفت  منم گفتم جشن نمیخام و نکرفتم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

ان شاالله 

موفق باشی گلم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله موفق باشی گلم

ممنونم عزیزم اولین کسی هستی تو این چندماه تبریک گفت🤣🤣

ممنونم عزیزم اولین کسی هستی تو این چندماه تبریک گفت🤣🤣

خواهش میکنم 🌹 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

مهم خودتی ،حرف بقیه برات مهم نباشه اصلا بش فکر نکن

مهم آینده ته،هدفهاته

موفقیت روز افزونته 

مهم خودتی ،حرف بقیه برات مهم نباشه اصلا بش فکر نکنمهم آینده ته،هدفهاتهموفقیت روز افزونته

دارم واسه ارشد پیخونم ایشالا دعا کنید اینم به خوبی وخوش قبول شم دلم میخاد تا دکتری بخونم دانشگاه تدربس کنم

مهم خودتی ،حرف بقیه برات مهم نباشه اصلا بش فکر نکنمهم آینده ته،هدفهاتهموفقیت روز افزونته

مرسی واسه انرژیتون خانم❤

دارم واسه ارشد پیخونم ایشالا دعا کنید اینم به خوبی وخوش قبول شم دلم میخاد تا دکتری بخونم دانشگاه تدر ...

آفرین ب همتت ،ان شاالله

کسی ک تلاش کنه نتیجه ش بی ثمر نمی‌مونه 

مرسی واسه انرژیتون خانم❤

خواهش میکنم 🌹 🌹🌹