بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پرونده رو می فرستن کارشناس. تا اون نظر بده و بعد قاضی نظرشو ببینه و حکم بده
سلام ووقت بخیر. دوست عزیز احتمالا به خاطر نفقه قرار کارشناسی صادر شده. اگه ابلاغیه رو بخونید و کمی توضیح بدین با کمک هم مشکل حل میشه. به نظرم ابلاغیه رو اینجا نزارین یا حداقل مشخصات و ادر س و.... رو خط بزنید. ولی کمی توضیح بدین می فهمم قضیه چیه.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
تو روخدا ببخید براتون زحمت میشهخیلی ممنونم.نوشته:قرار کارشناسی به شماره ی ....... مورخه ی ۸ بهمن ۱۴۰ ...
سلام خوب قرار کارشناسی صادر شده و اونم اسمه کارشناسه. و 800 هزار تومان هم حق الزحمه اشه. اون در مدت مشخصی که دادگاه تعیین کرده براش نظرشو میگه و قاضی هم با در نظر گرفتن نظریه کارشناسی و سایر موارد حکم می ده.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
سلام خوب قرار کارشناسی صادر شده و اونم اسمه کارشناسه. و 800 هزار تومان هم حق الزحمه اشه. اون در مدت ...
عزیزم خیلی ممنونم
ببخشید بازم سوال دارم
من دفتر و شماره تلفن این آقا که کارشناس هستن رو پیدا کردم به نظرتون زنگ بزنم یا برم دفترش در مورد اموال شوهرم که قائم کرده و زده به دوستش توضیح بدم یا کار درستی نیست من با کارشناس ارتباط برقرار کنم؟
معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم