2777
2789
عنوان

کمک کرم پودر

269 بازدید | 35 پست

دوستان کرم پودر خوب که کاورش اینا خوب باشه واسه پوست چرب بالای هفت ساعت تو محیط کار به جز گابرینی و لورآل چی سراغ دارین؟ کسی کرم پودر استی لادر استفاده کرده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من بی بی کرم فارماسی داشتم خوب بود

سی سی شو هم داشتم، چندان راضی نبودم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

میشه آنلاین شدین اینو ببینین جواب بدین؟

خیلی ممنونم

ببخشید بهتون زحمت میدم

این پیام که تو سامانه ثنا گذاشتن یعنی چی؟

قرار کارشناسی یعنی چی؟

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
میخواستم براتون اسکرین شات بفرستماما نمیشه سایت اجازه نمیده

پرونده رو می فرستن کارشناس. تا اون نظر بده و بعد قاضی نظرشو ببینه و حکم بده

پرونده رو می فرستن کارشناس. تا اون نظر بده و بعد قاضی نظرشو ببینه و حکم بده

سلام ووقت بخیر. دوست عزیز احتمالا به خاطر نفقه قرار کارشناسی صادر شده. اگه ابلاغیه رو بخونید و کمی توضیح بدین با کمک هم مشکل حل میشه. به نظرم ابلاغیه رو اینجا نزارین یا حداقل مشخصات و ادر س و.... رو خط بزنید. ولی کمی توضیح بدین می فهمم قضیه چیه. 

سلام ووقت بخیر. دوست عزیز احتمالا به خاطر نفقه قرار کارشناسی صادر شده. اگه ابلاغیه رو بخونید و کمی ت ...

تو روخدا ببخید براتون زحمت میشه

خیلی ممنونم.

نوشته:

قرار کارشناسی به شماره ی ....... مورخه ی ۸ بهمن ۱۴۰۳ صادر گردید.

مبلغ حق الزحمه ۸ میلیون ریال

مجری قرار بهنام جمالی

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
تو روخدا ببخید براتون زحمت میشهخیلی ممنونم.نوشته:قرار کارشناسی به شماره ی ....... مورخه ی ۸ بهمن ۱۴۰ ...

سلام خوب قرار کارشناسی صادر شده و اونم اسمه کارشناسه. و 800 هزار تومان هم حق الزحمه اشه. اون در مدت مشخصی که دادگاه تعیین کرده براش نظرشو میگه و قاضی هم با در نظر گرفتن نظریه کارشناسی و سایر موارد حکم می ده. 

سلام خوب قرار کارشناسی صادر شده و اونم اسمه کارشناسه. و 800 هزار تومان هم حق الزحمه اشه. اون در مدت ...

عزیزم خیلی ممنونم

ببخشید بازم سوال دارم

من دفتر و شماره تلفن  این آقا که کارشناس هستن رو پیدا کردم به نظرتون زنگ بزنم  یا برم دفترش در مورد اموال شوهرم که قائم کرده و زده به دوستش توضیح بدم یا کار درستی نیست من با کارشناس ارتباط برقرار کنم؟