2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره مامو گرافی فورا 

و سونو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

با توجه به علائمی که توصیف کردید (ورم سینه، درد و ترشح)، این می‌تواند نشان‌دهنده چندین وضعیت باشد، از جمله:

1. عفونت پستان (ماستیت): این حالت معمولاً در دوران شیردهی رخ می‌دهد، اما می‌تواند در هر سنی هم اتفاق بیفتد. در این حالت، پستان دردناک، قرمز و متورم می‌شود و ممکن است ترشحاتی از نوک سینه نیز دیده شود.

2. فیبروکیستیک سینه: این وضعیت شامل توده‌های خوش‌خیم در سینه است که می‌توانند باعث درد و ورم شوند. در این حالت، معمولاً ترشحات از نوک سینه نیز ممکن است مشاهده شود.

3. تغییرات هورمونی: گاهی تغییرات هورمونی در دوران قاعدگی یا یائسگی می‌تواند باعث درد و تورم سینه شود.

4. نکات جدی‌تر: در صورتی که علائم شدید باشند یا ترشحات غیرطبیعی (مثل خون) مشاهده شود، این می‌تواند نشانه‌ای از مشکل جدی‌تری مثل تومور یا سرطان سینه باشد.

به هر حال، توصیه می‌کنم که سریعاً به پزشک متخصص زنان یا جراح سینه مراجعه کنید تا وضعیت دقیق‌تر بررسی شود. پزشک می‌تواند با معاینه و آزمایش‌های لازم (مثل سونوگرافی یا ماموگرافی) تشخیص دقیقی بدهد. برای حفظ سلامتی، هرچه سریع‌تر باید این موضوع بررسی شود.

ببرید پزشک عمومی براش ماموگرافی بنویسه 

در جوابش همه چی روشن میشه 

پشت گوش ننداز همین الان ببرش . هر درمانگاهی هم که پزشک عمومی داره میتونه بنویسه 

ماما نبرید. نسخه ماما رو بیمه قبول نمیکنه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

یکی از اقوام ما داشت میگفت مثل یه گردو زیر پوست هس هرچی فشار میدم دردی نداشت .اگ زودبرید فقط همون قسمت رو برمیدارن اگ دیر تر برید شیمی درمانی لازمه

دیگ دکتر زنان برید تا ماموگرافی بنویسه

باید بره پیش دکتر به تشخیص اون سونو یا ماموگرافی بده 

ولی ورم و درد معمولا نشونه خوبیه 

سرطان ها معمولا درد ندارن و بخاطر همین دیر شناسایی میشن ان شالله که سلامتیشون رو به دست بیارن به زودی 

اما حتما پیگیر باشید

عشقم اول از همه نترس ببر یه ماموگرافی کنه مامانت بعد ببر به دکتر نشون بده نتیجه روایشالله که چیزی نی ...

درمان شد مادر عزیزتون؟؟

چند سال پیش بود؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

نترس سینه منم ورم کرده بود شدید دردداشت قرمزم شده بود..ترشح زرد هم میومد ازش...

رفتم دکتر سونوگرافی و آزمایش گفت کیست داری ی کم عفونت کرده ..قرص داد خوبم ولی هر ۶ماه یکبار باید برم سونوگرافی 

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

باید بره پیش دکتر به تشخیص اون سونو یا ماموگرافی بده ولی ورم و درد معمولا نشونه خوبیه سرطان ها معمول ...

نه ربطی نداره 

جدیدا درد هم داره چون به غدد لنفاوی فشار میاره 

درمان شد مادر عزیزتون؟؟چند سال پیش بود؟؟

بله عزیزم با اینکه دیر اقدام کرده بود و دردش رو تحمل کرده بود 

۳سال میشه تقریبا و درمان شده کامل البته که چون دیر اقدام کرده بود شیمی درمانی و پرتو درمانی شد ولی خب خداروشکر پاک شد از بدنش

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
بله عزیزم با اینکه دیر اقدام کرده بود و دردش رو تحمل کرده بود ۳سال میشه تقریبا و درمان شده کامل البت ...

خوشحالم براشون خدا حفظشون کنه 

متاسفانه منم درگیرم . چقدر شیمی شدن؟؟ 

ببخشید البته بخاطر شرایطم میپرسم عزیزم