2777
2789
عنوان

عذاب وجدان سنگین دارم

371 بازدید | 20 پست

من حدودا چهارده پونزده سالم بود 

میرفتم تو یسری گروه عضو میشدم 

بعد ی عده اقای بابا بیست و پنج برای دوستی میومدن پی وی من، منم بهشون میگفتن ۱۸سالمه و اینکه اختلاف سنی زیاد بعد اصرار به دوستی میکردن نهایتا یکی دو روزز چت میکردم بعدم بلاک و تمام 

حالا الان که اندم توی نی نی سایت میبینم ی سری از زندگیا این مدلی به هم میریزه خیلی عذاب وجدان همش فکر میکنم شاید زن داشتن شاید زندگیشون به هم ریخته شاید بچه داشتن 

بخدا من نمیرفتم پی وی اونا خودشون میومدن منم احمق فکر میکردم این کار بزرگ بودن 

چیکارکنم؟ 

هیچی

به تو ربطی نداره کدوم خری وانمود میکنه مجرده و بهت پیام میده

خیلیا بودن چند سال با طرف دوست بودن بعد گندش در اومده متاهله

اینجا تقصیر اون آدم پفیوزه تقصیر تو که نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وقتی ابتدایی بودم تازه از همکلاسیام یاد گرفته بودم کاندوم چیه بردم مدرسه .تو راه انداختیم تو حیاط یه خونه ویلایی . بعدا که بزرگتر شدم فکر میکنم نکنه تو اهالی اون خونه دعوا افتاده باشه .مرده به زنش شک نکرده باشه یا زنده به مرده . یا شاید دختر پسر جوان تو خونه داشتن .هزارتا فکر .یا اصلا دخترشون نامزد داشته فکر کنن داماده اومده. یا مستاجر داشتن فکر کنن مستاجر انداخته باعث دعوا شده باشه . خدا منو ببخشه .

یه بارم ماشین کسی تو حیاط ما پارک بود من با پیاز روی ماشین چیزی نوشتم . از غیض هم نوشتم ولیییی واقعا نمی‌دونستم که پیاز مثل جوهر نامرئیه و جاش میمونه و نوشته پاک نمیشه . خش نمیندازه رو ماشین ولی ردش میمونه . من فقط میخواستم انگشتم خاکی نشه اطرافو نگاه کردم یه پیاز کوچولو دیدم گفتم خب این خوبه خط و خش هم نمیفته . بعد صاحب ماشین بچه کوچیکشو انقد زد انقد زد خیلی زد . من بعدا شنیدم .اون آدما نمی‌شناسم که حلالیت بگیرم . خاک تو سرم .اون دنیا جواب اون بچه رو چی بدم که بخاطر من انقد کتک خورد . من نمی‌دونستم یه نوشتن رو ماشین با پیاز انقد داستان میشه

یه بارم ماشین کسی تو حیاط ما پارک بود من با پیاز روی ماشین چیزی نوشتم . از غیض هم نوشتم ولیییی واقعا ...

طرفم چه وحشی بوده 

میتونی صدقه به نیت اون بچه بدی